Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális, hogy én ilyen...

Normális, hogy én ilyen szemmel nézem?

Figyelt kérdés

A nyárból nekem a pezsgőfürdőzés a naplementében (egyedül voltam), az úszás és az ottani viszonylag jó kitartásom (egyedül jártam úszni, de úgy is szerettem volna), a csordakút és a tehenek a legelőn, a domb tetejéről nézett naplemente és sötétedés, a nyugodt ligetben való kocogás és a hazaindulás előtti pár perces pihenő maradt meg leginkább.

A barátok, a barátokkal eltöltött idő nem vagy alig, sőt, sokszor nem is élveztem, mert túl sokat voltam társaságban.

Ez beteges?

Tudtommal a központban az embernek kéne lennie, a barátok a legfontosabbak (most a családot nem sorolnám ide, más kategóriaként kezelném), a velük töltött időnek kéne a legfontosabbnak és a legjobbnak lennie, és minden más csak mellékes, "köret".

Én nem tudom ilyen szemlélettel nézni a dolgokat.

18/L

2011. aug. 31. 14:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Teljesen normális.
2011. aug. 31. 14:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Neked ez jön be. Nem kötelező társaságba járni, de azért egy-két igazi barátot fenntartani nem hülyeség.

Néha jó egyedül lenni, néha jó társaságban. Nálad más kicsit az egyensúly, de ez szerintem nem baj.

2011. aug. 31. 15:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

"Tudtommal a központban az embernek kéne lennie, a barátok a legfontosabbak (most a családot nem sorolnám ide, más kategóriaként kezelném), a velük töltött időnek kéne a legfontosabbnak és a legjobbnak lennie, és minden más csak mellékes, "köret". "

Ez kérlek csak valakinek a véleménye. Vgy valakiknek.

Szabad vagy azt a legszebbnek tartani amit akarsz.

Feltéve ha nem a társadalomnak való tetszelgés a legfontosabb neked...A barát is attól barát hogy elfogadja számodra mi a lenyűgöző hatású jelenség.

Amiket leírtál öröm volt olvasni, gyönyörű képek jelentek meg a gondolataimban :)

Szívesen felfedezem újra és újra ezeket az élményeket én is.

Nyugalom, minden tökéletesen rendben van veled! :)

2011. aug. 31. 15:48
 4/5 anonim válasza:

Nyugi én 19 éves vagyok, lány és ugyan így ilyen. Csak azért mert mások így vagy úgy gondolnak valamit, ne változtasd meg magad, csak ha te is úgy látod jónak. ;)

Szerintem barátkozz össze egy-két olyan emberrel, mint te és akkor tutira minden rendben lesz. =)

2011. aug. 31. 20:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is meg nézném azt a naplementét veled 20/f
2011. szept. 9. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!