Normális, hogy én ilyen szemmel nézem?
A nyárból nekem a pezsgőfürdőzés a naplementében (egyedül voltam), az úszás és az ottani viszonylag jó kitartásom (egyedül jártam úszni, de úgy is szerettem volna), a csordakút és a tehenek a legelőn, a domb tetejéről nézett naplemente és sötétedés, a nyugodt ligetben való kocogás és a hazaindulás előtti pár perces pihenő maradt meg leginkább.
A barátok, a barátokkal eltöltött idő nem vagy alig, sőt, sokszor nem is élveztem, mert túl sokat voltam társaságban.
Ez beteges?
Tudtommal a központban az embernek kéne lennie, a barátok a legfontosabbak (most a családot nem sorolnám ide, más kategóriaként kezelném), a velük töltött időnek kéne a legfontosabbnak és a legjobbnak lennie, és minden más csak mellékes, "köret".
Én nem tudom ilyen szemlélettel nézni a dolgokat.
18/L
Neked ez jön be. Nem kötelező társaságba járni, de azért egy-két igazi barátot fenntartani nem hülyeség.
Néha jó egyedül lenni, néha jó társaságban. Nálad más kicsit az egyensúly, de ez szerintem nem baj.
"Tudtommal a központban az embernek kéne lennie, a barátok a legfontosabbak (most a családot nem sorolnám ide, más kategóriaként kezelném), a velük töltött időnek kéne a legfontosabbnak és a legjobbnak lennie, és minden más csak mellékes, "köret". "
Ez kérlek csak valakinek a véleménye. Vgy valakiknek.
Szabad vagy azt a legszebbnek tartani amit akarsz.
Feltéve ha nem a társadalomnak való tetszelgés a legfontosabb neked...A barát is attól barát hogy elfogadja számodra mi a lenyűgöző hatású jelenség.
Amiket leírtál öröm volt olvasni, gyönyörű képek jelentek meg a gondolataimban :)
Szívesen felfedezem újra és újra ezeket az élményeket én is.
Nyugalom, minden tökéletesen rendben van veled! :)
Nyugi én 19 éves vagyok, lány és ugyan így ilyen. Csak azért mert mások így vagy úgy gondolnak valamit, ne változtasd meg magad, csak ha te is úgy látod jónak. ;)
Szerintem barátkozz össze egy-két olyan emberrel, mint te és akkor tutira minden rendben lesz. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!