Csak én nem nézem jó szemmel, vagy ez máshol is így van?
Én kerek perec kikérném magamnak.
Ha felháborodik, simán behúznám a csőbe.
Pl. egyszer azt mondanám neki hogy eltűnt valami a lakásból...
Szerintem ez nem normális!Nekünk tök jófej a főbérlőnk, akkor jön, mikor szólunk, hogy tudunk fizetni:)
Ja és jóban is vagyunk, 3 hónap van a gyerekeink között, mind a ketten tavaly szültünk, szóval még dumálni is szoktunk mikor felhívom, vagy ő engem:)
Nem áll jogában lecserélni a zárat a tulajdonos tudta nélkül! Én is adtam ki lakást és ez le is volt szögezve a szerződésben. Igaz az is, hogy előzetes egyeztetés nélkül nem hatolok be a lakásba nyomós ok nélkül. Nyomos ok alatt bármilyen vészhelyzetet értek és pont ezért nem engedtem a zárat sem lecserélni.
Nincs jogában bemennie a lakásba, mert hiába az ő tulajdona, te laksz benne és a te holmiaid vannak ott. Sajnos otthon nincs még rendes kultúrája a lakásbérletnek, mint más nyugati országokban, így mind a bérlők, mind a bérbeadók csinálnak hajmeresztő dolgokat. Mert hozzáteszem, hogy sok bérlő is megéri a pénzét... nem a kérdezőre céloztam.
Ja, amikor amúgy velem esett meg hasonló eset, hogy a tulaj bejött a lakásba, ahol laktam, akkor én kerek perec megmondtam neki, hogy ez nekem nem tetszik... amikor meg nézett nagy szemekkel, hogy miért nem, akkor meg elmagyaráztam neki, hogy miért nem. Azt nem mondom, hogy totálisan megértette, de szerencsére nem laktam ott sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!