Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Annyira hülyék az emberek,...

Annyira hülyék az emberek, hogy nincs egy barátom se, és nem is tudom minek élek. A szüleim állandóan piszkálnak, a tanulmányi átlagom romlott, és lehet hogy depressziós is vagyok. Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

És kérlek ne gyertek azzal hogy barátkozzak meg menjek pszichológushoz.

Sokszor próbálkoztam már új barátokat szerezni, de egyszerűen nem megy, mert nem bírom őket elviselni, mert először mindenki a szép arcát mutatja, utána meg kiderül róla hogy ő is pont olyan amilyeneket utálok.

A pszichológus meg nem érdekel, attól nem lesznek barátaim, és főleg nem lesznek az emberek értelmesebbek.

Nem tudom mi lenne a jó megoldás, de tudom hogy ezek nem, és olyanon is gondolkodtam, hogy valami szektához vagy titkos társasághoz kellene csatlakozni, amiben nagyon intelligens emberek vannak, pl szabad kőművesek, vagy nem tudom.

2011. aug. 31. 10:18
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Páran csak megkérdeztük, hogy fiú vagy lány vagy és hány éves... Erre miért is olyan lehetetlen válaszolnod?
2011. aug. 31. 21:30
 22/29 anonim ***** válasza:
a fizika szakkörben
2011. szept. 3. 11:48
 23/29 anonim ***** válasza:
27%

A kérdezőnek teljes mértékben igaza van. (a válaszadókon is látszik)

Tudom, mit élsz át, hozzád hasonló vagyok, de én megtaláltam a módját, hogyan barátkozzak. Végy egy "maszkot", amit mindig ahhoz a személyhez igazítassz, akivel épp kapcsolatba kerülsz. Így mindig "felül" maradsz, csak színészkedni kell.

Amúgy igaz barátom nekem sincs, annyi a sok ostoba, idióta, hülye ember, hogy néha már fizikailag fáj...

Van, hogy úgy érzem, nem is egy fajba tartozom velük...

Persze a valóságban egy kedves, segítőkész emberke vagyok, akit nagyon sokan kedvelnek. (a belső gondolataim meg senkire sem tartoznak)

2011. szept. 6. 14:57
 24/29 anonim ***** válasza:
55%

Már értem miért nincsenek barátaid. Gratulálok!

De ebből rájöttem, hogy fiú vagy, olyan 13-16 év körüli...

2011. szept. 7. 17:14
 25/29 anonim válasza:
65%

Miért érzem azt, hogy teljesen negatívan állsz a dolgokhoz? Vannak rendes, kedves emberek. Én is ismerek párat. Nem vagyok egy hatalmas szociális lény, de tényleg jó nevetni, ökörködni és komoly lenni mással szemben ha úgy hozza. Én teljesen jól érzem magam és igen, ehhez új környezetet kell megismerni/megtalálni. Én is szörnyen éreztem magam általános suliban, de sokkal jobb helyre mentem gimnáziumba aztán egyetemre és teljesen megváltoztam. Te is meg tudsz, csak ne hidd azt, hogy tizenvalahány évnyi tapasztalat után, azt hiszed láttad/megtapasztaltad az egész világot. Igen, rengeteg a gyökér ember, de velük nem kell foglalkozni. Légy nyitott, ne rögtön azzal támadd le a másikat, hogy biztos olyan bunkó, mint a többi. Erre mégis mit mondjon a másik?

És igen, nincsenek tökéletes emberek, mindenkinek vannak hibái, mint ahogy neked is... fogadd el magad, ha nem megy, akkor változz... Nem nehéz, nekem is ment. Itt kell elkezdened.

(Nem is tudom pontosan megmondani hány milliárdan lakunk a földön... szerintem van elég ember akit megismerhetsz és megkedvelhetsz)

És az internet is segíthet! (de lehetőleg ne ilyenekre pazarold, hogy úúú de szar a világ... ettől senkinek sem lesz jobb, neked sem)

2011. szept. 30. 01:17
 26/29 cicatetem válasza:
Üdv a klubban.Keress fel,nem vagy egyedül. Roland Markovits (face) és egy ööö maszkos valaki van a képen(az én lennék) :D
2012. dec. 28. 08:11
 27/29 anonim válasza:
77%
Válts gondolkodásmódot!Rengeteg ember idióta, de nem valószínű, hogy "csak" bennük van a hiba. Ők is emberek, ha nem is alakul ki komoly(értelmes) barátság még lehetsz jóban emberekkel. Általuk ismerkedhetsz és találhatsz értelmeset is.(esetleg)Ha mégse, akkor addig ismerkedj míg nem lesz!
2013. aug. 13. 08:50
 28/29 Oliver Peter válasza:
Szia ! Én 12 éve ezzel küzdök. Barátok, család, ez-az-amaz, nem könnyű kitőrni és még énse érzem teljesértékűnek magam de számomra az elhatározás segitett. Egy picit elfelejtettem mindent és csak arra koncentráltam hogy beszéljek(Kérdezzek,röhögjek,stb)(Számomra a legnehezebb a beszéd volt, ezért volt 1,5 év ami allatt "visszajáró vendég" lettem a gyerek pszichiátrián . Jó hatással is volt rám meg nem is . legfőképpen mert saját korcsoportú emberekkel voltam.(1-2 hetet töltöttem bent egyszerre). de ott soka tanultam a megnyílásról és a legfotosabb hogyha bekerülsz esetleg egy kissebb nagyobb társaságba akkor szolalj meg .Pl.: köszönj körbe , és aki szimpatikusnak tűnik azzal dumálj , vagy ha van 1-2 ember akivel "elvagy" akkor menj el velük császkálni... (bocsi ha elirtam valamit) 18/F
2015. aug. 7. 09:21
 29/29 anonim ***** válasza:

Ahhoz, h jó barátokat találj, előbb neked kell azzá lenned. Ha mindenki idióta meg ilyen meg olyan.... te mit vársz el egy baráttól? Elfogadást? Megértést? Bizalmat? Megbízhatóságot, titoktartást? Te ilyen vagy? Elfogadod a másikat? Megbízhatnak benned? Stb. Szektáktól óvva intelek. Akkor inkább egy történelmi egyház. Református, evangélikus, katolikus. Olvass Bibliát, keresd meg, mit tanít a szeretetről, barátságról /www.biblia.hu keresőbe lehet szavakra rákeresni

Lehet, neked is kell változnod, h barátokra lelj. Nyirottabban, elfogadóbban kell az emberek felé fordulni. Sokan vannak, akik csalódtak, azérz zárkózottabbak, de ha te kedves vagy, kitartó és odaadó, akkor idővel megnyílnak és megmutatják a srbezhető oldalukat is, csak aztán ne sebezd meg őket!

2015. aug. 20. 06:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!