Annyira hülyék az emberek, hogy nincs egy barátom se, és nem is tudom minek élek. A szüleim állandóan piszkálnak, a tanulmányi átlagom romlott, és lehet hogy depressziós is vagyok. Szerintetek mit tegyek?
És kérlek ne gyertek azzal hogy barátkozzak meg menjek pszichológushoz.
Sokszor próbálkoztam már új barátokat szerezni, de egyszerűen nem megy, mert nem bírom őket elviselni, mert először mindenki a szép arcát mutatja, utána meg kiderül róla hogy ő is pont olyan amilyeneket utálok.
A pszichológus meg nem érdekel, attól nem lesznek barátaim, és főleg nem lesznek az emberek értelmesebbek.
Nem tudom mi lenne a jó megoldás, de tudom hogy ezek nem, és olyanon is gondolkodtam, hogy valami szektához vagy titkos társasághoz kellene csatlakozni, amiben nagyon intelligens emberek vannak, pl szabad kőművesek, vagy nem tudom.
Velem is ez van... Csak mert más vagyok mint a többiek ezért már senkivel se tudok összebarátkozni.. Mindenki csak a hányásban fetrengö agyatlan stílust hordozza mostanában.. Én meg értelmesebb vagyok ennél... Egyszerüen nem találok olyat, akivel hasonlóak lennénk.. Volt egy legjobb barátnöm, de ö is eldobott már magától.. addig voltam jó neki amíg nem lett barátja.. Unalomüzés voltam úgy néz ki... :/
Na mindegy... én is nagyjából feladtam, mert nem sok esélyt látok semmire...
17/L
Akkor miért fontos ez a sok hülyeség hozzá? Meg miért nem lehet azt mondani hogy ismerkedni szeretnél, miért kell így célozgatni rá, meg úgy csinálni mintha egy gyerek lennék?
Meg mi ez hogy milyen címre adtam fel? Mit? Beszélj már érthetően! Vagy ez a roppant humoros megjegyzésed volt az előző hozzászólóra?
Látod ezt nem szeretem az emberekben, így nincs is kedvem ismerkedni. Te is csak egy újabb idióta vagy.
Cheer up Miss!
Hi!
Én ismerkedni akarok nem leplezetten, de ez nem biztos. Privátban írd meg hány éves vagy és milyen nemű pls :D
De az ismerkedésnél (akárkivel) ne úgy állj hozzá, hogy úgyis megútálod majd (bár az óvatosság nem baj, de ne legyen feltűnő legalább). :)
Miért nem biztos hogy ismerkedni akarsz? Csak ha majd megmondtam hány éves vagyok?
Most ide jön egy rakás idióta és elkezd cseszegtetni meg minden hülyeséget kérdez és már az is baj ha nincs időm válaszolni? Meg mi ez hogy kisanyám? Reménytelenek vagytok...
Komolyan és akkor én vagyok az akármilyen stílus, mert nem akarok idiótákkal haverkodni? Hát tényleg én voltam a hülye hogy azt hittem itt mást kapok mint egyébként... De ez annyira szánalmas, hogy még ezt se fogják fel egyesek.
Na ugye tisztelet a kivételnek, de akinek kell úgyis magára veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!