18 éves vagyok és semmi célom nincs az életben, azt sem tudom a jövőben mit szeretnék csinálni? Más is van/volt így?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és egyáltalán semmi célom nincs az életben. Most fogok érettségizni, de foggalmam sincs hogy mit szeretnék utána csinálni. Mindenki mondja hogy menjek fősulira vagy egyetemre, ez oké de azt sem tudom, hogy milyen szakra, hogy mit szeretnék csinálni!2011. aug. 30. 16:09
11/13 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem tudtok segíteni nem is akarom. Csak hogy más e is van így ezzel és nem vagyok egyedül :(
Köszönöm a válaszokat
2011. aug. 30. 18:10
12/13 anonim válasza:
Ha nem érdekel semmi, akkor olyat válassz amire a képességed megvan, és jól lehet vele keresni, ne azt nézd hogy nem érdekel, majd megszereted... Vagy ha nem, akkor legalább lesz egy ideiglenes jól kereső biztos állásod (már ha olyat választasz...)
13/13 anonim válasza:
Én tudom mit akarok majd, de a szüleimnek nem tetszik. Meggazdagodni nem tudok belőle, de legalább szeretem csinálni, és akkor más szerintem nem számít. A szüleim viszont kényszerítenek a továbbtanulásra. :(
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!