Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sokszor wan sírós kedvem,...

Adrika30 kérdése:

Sokszor wan sírós kedvem, magyaráza hosszú?

Figyelt kérdés
Sokszor sírós kedvem wan de magamba folytom,Lécci tudnátok segíteni igaz nem sokat tudtok de lécci próbáljatok meg:( Nem szeretném h lássák h sírok azért folytom magamba,kikéne kicsit kapcsolódnom de nagyon szülőhöz vagyok kötve elég ciki és nem bírom kisírni magam sehol:((
2011. aug. 28. 21:25
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
bizoos.xxd ~ ugy írom a w betűt ahogy akarom nem kell kioktatni -.-" kurwa unalmass-.-"
2011. aug. 29. 19:40
 22/34 anonim ***** válasza:
Nem azért, de látszik, mennyire gondoltad komolyan a kérdést meg mekkora lehet mögötte a tartalom, ha csak a W-s válaszok ragadták meg a figyelmedet. Szánalmas vagy és ezt te is nagyon jól tudod. Emiatt "nem szeretnéd, hogy lássák, hogy sírsz". És a kérdésedre válaszolva: a magyarázata nem hosszú. Nagyon is rövid, épp ezért lenne nehéz segíteni.
2011. aug. 29. 21:32
 23/34 A kérdező kommentje:
Egyszer elkezdtem írni a mondatokat szavakat W betűvek és utána megszoktam,és csak akkor írom w betűvel mikor jó kedvem van vagy rossz ha átlagos a kedvem akkor helyesen és szépen írok,nem vagyok szánalmas,előbb magadból indulj ki,nem is ismersz nem tudom minek kell akkor belém kötni...Ok nem túlzottan hosszú a magyarázat de azt hittem elég lesz,a lényeg belőle hogy nem akarom kisírni magam és mindig vissza folytom a sírást nem tudom mié...
2011. aug. 29. 22:59
 24/34 A kérdező kommentje:
És amint látod most sem írtam w-betűvel a szavakat..tudok normális is lenni,csak néha fel vagyok húzvaaa.:D
2011. aug. 29. 23:00
 25/34 anonim ***** válasza:

szörnyű vagy esküszöm...tényleg csak a xaros g*cis w-s betűiddel foglalkozol, nem amiket válaszolnak...és akkor most lesz a pont a mondat végére, zárjuk már le végre (.)!

u.i: bőgd már ki magad wázzee, nem hiszem el. Ha annyira megbántanak, akkor nem hiszem el h magától nem jön ki a könny, én sokszor visszatartani se tudom, hiába próbálom, szóval te csak itt bemagyarázod magadnak h sírnod kell.

2011. aug. 29. 23:05
 26/34 anonim ***** válasza:

és tényleg csak a W-k maradnak meg a fejedben.... figyelj, inkább kicsit nézz magadba,sírjál,azt ennyi.mivan akkor? emberből vagy.

gondolom ebből is a W-s mondatom maradt meg.

Üdv .

2011. aug. 30. 11:35
 27/34 A kérdező kommentje:
Pff:.. haggyá má a W betűvel .. ugy írom ahogy akarom -.-" ge*ii..ennyire zavar így jártál.. nem szoktak megbántani és ha megis bántanak ritkán elengedemm a fülem mögött vagy leütöm a gyereket;) vagy visszaszólok amiből egy szócsata kerekedik ki.. szal..ennyit errőll...nem vagyok olyan nyápic;) mint a sok cicage*ibaba..
2011. aug. 30. 12:00
 28/34 anonim ***** válasza:
ha nem vagy olyan nyápic akk mért van mindig sírhatnékod?? rajtad nem lehet elmenni csak traktorral esküszöm...Wiszlát!
2011. aug. 30. 20:16
 29/34 anonim ***** válasza:
szerintem nem valami jól néz ki ha valaki w betűzik...a barátnőm is elkezdte de midjárt leütöm :D szerintem elalvásnál sírj,ha annyira akarsz,de én nem úgy vagyok vele,hogy most tegnap nem tudtam sírni azért ma megpróbálom,és kisírom magam... én nem birom,mert már elfelejtettem azt az érzést ami miatt sírhattam volna 14/L
2011. szept. 4. 00:55
 30/34 A kérdező kommentje:

Mé csak a nyápicok soktak sírni?? -.-"

:D és még mindig ugy írom a v betűt ahogy akarom ;) nem vagy anyám se apám és még anyámat sem érdekli h írom szal ennyi ;'dd.

2011. szept. 4. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!