Adrika30 kérdése:
Sokszor wan sírós kedvem, magyaráza hosszú?
Figyelt kérdés
Sokszor sírós kedvem wan de magamba folytom,Lécci tudnátok segíteni igaz nem sokat tudtok de lécci próbáljatok meg:( Nem szeretném h lássák h sírok azért folytom magamba,kikéne kicsit kapcsolódnom de nagyon szülőhöz vagyok kötve elég ciki és nem bírom kisírni magam sehol:((2011. aug. 28. 21:25
12/34 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ,szerintem egy 14 évesnek a pia és a cigi nem jó megoldás 1az: útálom a cigit és azokat is akik cigiznek:D 2az: folyton köhögök ha cigi füst orromba megy 3az:utána rá is szokhatok és nem akarok:D És a V-betűt úgy írom ahogy akarom;) ha nem így : w tetszik akkor így írom..;)
2011. aug. 28. 21:42
13/34 anonim válasza:
Ha wan saját szobád akkor este zárd be az ajtót, akkor úgyse megy be senki és a sírás néha nagyon jól esik, segít lewezetni a feszültséget és ez természetes dolog :)
14/34 A kérdező kommentje:
Ok Köszi:)))
2011. aug. 28. 22:12
16/34 anonim válasza:
windannyian wiszta wülyék wagytok...
17/34 anonim válasza:
nahát, szerintem kedwes kérdező ha rossz kedwed wan olvass gyk-t, hidd el garantált newetésh
18/34 anonim válasza:
Keress egy igaz barátot, aki átölel és sírd ki magad a vállán, kérd meg, hogy hallgasson meg, mondja el mit tenne(de a döntés a tiéd) S akár tudd segíteni a helyzet megoldásában, akár nem, mindenképpen melletted fog állni! S utána kérd meg, hogy nevettessen meg. Szép napot neked!:)
19/34 anonim válasza:
mi az a WAN? olyan mint a WIFI?
20/34 anonim válasza:
Adrika, ne itt sajnáltasd magad, hanem először nézzél szét magad körül szerintem. Nincs saját szobád? Lehet, hogy jót tenne neked, ha a szüleiddel kellene egy szobában aludnod, mert akkor tudnád értékelni a magán szférádat. Egyszer, ha már úgy 10-zel több leszel, rájössz, hogy mekkora állatság volt azon mártírkodni, hogy neked milyen borzasztó sors jutott. Fogadd el és élvezd ki minden pillanatát, ha már mást úgysem tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!