Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sokszor wan sírós kedvem,...

Adrika30 kérdése:

Sokszor wan sírós kedvem, magyaráza hosszú?

Figyelt kérdés
Sokszor sírós kedvem wan de magamba folytom,Lécci tudnátok segíteni igaz nem sokat tudtok de lécci próbáljatok meg:( Nem szeretném h lássák h sírok azért folytom magamba,kikéne kicsit kapcsolódnom de nagyon szülőhöz vagyok kötve elég ciki és nem bírom kisírni magam sehol:((
2011. aug. 28. 21:25
1 2 3 4
 11/34 hümi ***** válasza:
de ne akármilyen cigit... :D
2011. aug. 28. 21:33
 12/34 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ,szerintem egy 14 évesnek a pia és a cigi nem jó megoldás 1az: útálom a cigit és azokat is akik cigiznek:D 2az: folyton köhögök ha cigi füst orromba megy 3az:utána rá is szokhatok és nem akarok:D És a V-betűt úgy írom ahogy akarom;) ha nem így : w tetszik akkor így írom..;)
2011. aug. 28. 21:42
 13/34 anonim ***** válasza:
Ha wan saját szobád akkor este zárd be az ajtót, akkor úgyse megy be senki és a sírás néha nagyon jól esik, segít lewezetni a feszültséget és ez természetes dolog :)
2011. aug. 28. 22:07
 14/34 A kérdező kommentje:
Ok Köszi:)))
2011. aug. 28. 22:12
 15/34 anonim ***** válasza:
hüje waggyh?
2011. aug. 28. 23:04
 16/34 anonim ***** válasza:
windannyian wiszta wülyék wagytok...
2011. aug. 28. 23:39
 17/34 anonim ***** válasza:
nahát, szerintem kedwes kérdező ha rossz kedwed wan olvass gyk-t, hidd el garantált newetésh
2011. aug. 29. 02:00
 18/34 anonim ***** válasza:
Keress egy igaz barátot, aki átölel és sírd ki magad a vállán, kérd meg, hogy hallgasson meg, mondja el mit tenne(de a döntés a tiéd) S akár tudd segíteni a helyzet megoldásában, akár nem, mindenképpen melletted fog állni! S utána kérd meg, hogy nevettessen meg. Szép napot neked!:)
2011. aug. 29. 12:47
 19/34 anonim ***** válasza:
mi az a WAN? olyan mint a WIFI?
2011. aug. 29. 18:20
 20/34 anonim ***** válasza:
Adrika, ne itt sajnáltasd magad, hanem először nézzél szét magad körül szerintem. Nincs saját szobád? Lehet, hogy jót tenne neked, ha a szüleiddel kellene egy szobában aludnod, mert akkor tudnád értékelni a magán szférádat. Egyszer, ha már úgy 10-zel több leszel, rájössz, hogy mekkora állatság volt azon mártírkodni, hogy neked milyen borzasztó sors jutott. Fogadd el és élvezd ki minden pillanatát, ha már mást úgysem tehetsz.
2011. aug. 29. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!