Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudom élvezni a jelent?

Miért nem tudom élvezni a jelent?

Figyelt kérdés
Már egy jó ideje, hogy nem tudom élvezni a jelent...mindig csak a múlt iránt vágyakozom. Aztán ha a jelennek vége, és múlt lesz, és visszagondolok rá, akkor érzem csak úgy, hogy a francba, hát nem is volt olyan rossz, sőt...de a jelenben soha nem érzek így, csak nagyon-nagyon ritkán...Mit csinálhatnék? Nagyon elegem lett belőle...
2011. aug. 26. 21:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Igazából te döntöd el hogy a jelen pillanatra figyelsz-e vagy múltra (jövőre).

Te döntöd el hogy érzed-e a talpad, a bokád, sípcsontod,combod, csípőd, hasad, mellkasod, ahogy az energia áramlik benne.

És lüktet, lüktet, lüktet...

Érzed-e ahogy az ágy , szék hozzádér, simul, a ruha, netán a ventilátor szelét a börődön :)

Mit látsz, új lehetőségek ismeretlen sötét földrészekként előtted fénybe borulnak, zöld, kék, sárga színekben, és hagyod hogy a jelen pillanat behatoljon és átjárja a belső világodat.

Mert megadod magad a hatalmának, erejének. El kell fogadnod.

....Vagy elmélkedhetsz a múlton is. Szerintem a jelen pillanat mindig izgalmasabb :)

2011. aug. 26. 21:49
 2/3 anonim ***** válasza:
én meg mindig azon járatom az agyam hogy mit csinálhattam volna másképp és mit mondhattam volna mást napi 24ben...végülis a múltat elemzem ki...meg álmodozom..:(
2011. aug. 26. 21:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez így szokott lenni. A legtöbb dolgot csak akkor tanuljuk meg értékelni mikor már elmúlt.
2011. aug. 26. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!