Milyen érzés minden porcikáddal élvezni az életet?
Jó, csak nagyon nehéz megtenni!
Úgy értem, hogy nagyban hebzseled a jót, mikor jön egy hívás, aminek nem örülsz. Na ekkor mit csinálsz? Elkáromkodod magad, hogy 'Mi a f-szért nem lehet ezt a kib-szott sz-rt megcsinálni helyettem?' vagy ilyesmi...
Könnyű, jó, de csak pár percig lehet az élvezetet fenntartani!
Szerintem ilyen nincs,mert mindig van vmi probléma,ami miatt sose leszel teljesen boldog,vagy ha tényleg nincs,akkor keres magának a(z) (magyar)ember:))
Tipikus magyaros szokás,hogy amink van,az sose jó,mindig több kell:)
Tipikus magyar szokás: panaszkodni, panaszkodni, panaszkodni. :)
Hát ettől nem lehet élvezni az életet. :) Én már tudom, milyen fent, nálam csak a két véglet létezik. :)
Született is ez... Még rég... :)
Csatlakozom az előzőhez:
aki szőke barna akarna lenni
aki barna szőke akarna lenni
aki göndör sima akarna lenni
aki sima göndör akarna lenni
milyen érzés? jó! :D
csak nehéz, mert ha nekem jó is, annyi borzalom van a külvilágban, és nem lehet mindenkinek segíteni :-I
Én próbálom élvezni az életet, de ezt az emberek nem hagyják. Ez az igazság. A gyűlölködés miatt meg a sok panaszkodás meg ilyenek. Meg leszólnak hogy miért viselkedem így, miért öltözködöm így!Egyszerüen, ha valakinek nem tetszik valami, akkor az mmár nem is jó:S Nos ez miatt nem lehet!:S
Ettől eltekintve én próbálkozok :D:D:D:D:D És azok a pillanatok amikor sikerül, az Hihetetlen jóóóó :D És kiröhögöm a többi embert, hogy ők ezt nem érthetik...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!