Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Alapállapotban mit érzel?...

Alapállapotban mit érzel? Avagy milyen érzések vezérlik a visszahúzódót a társaságival szemben?

Figyelt kérdés

Felmerült bennem egy kérdés, hogy az oké, hogy én az öntudatommal együtt tök természetesnek veszem hogy így létezem ahogy, és ugye van egy alap 'közérzetem' vagy mi..az ahogy viszonyulok a dolgokhoz...És ugye ez mindenhol megnyilvánul valamilyen formában.De például vannak más emberek, akik egy adott dologra másképp reagálnak, másképp viszonyulnak...vajon nekik milyen érzés a létezés?:D

Kicsit komplex, de remélem azért akadnak akik értik mit akarok kérdezni :)

Tehát kezdem: én kicsit zárkózott vagyok, de csak néha, ha valaki pl filmezés közben hív, akkor kinyomom,mert ilyenkor nem tudok kimozdulni a világomból...másféle helyzetben, pl mikor nem vagyok otthon, hanem mondjuk a haverokkal, akkor nem szoktam 'szégyellős' lenni, meg nyitott vagyok, és van mikor sokat beszélek. ha új embereket kell megismernem akkor nem mindíg értek szót velük, vagy visszahúzódó leszek, de egyből más a helyzet ha van velem egy barátom, úgy már megint nyitott leszek.És ezek az érzések amik a cselekedetekhez vezetnek, belülröl jönnek. De egy másik ember más érzések alapján vezérelt, neked például mik ezek?:)

2011. aug. 26. 17:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Az én meggyőződésem meg az, hogy nem élt a lehetőséggel amit adtam neki, hogy megismerjen engem..." lehet hogy ezzel győzködni magad hatásos ha kevés az önbizalmad de valójában nagyon bunkón és beképzelten hangzik. Ha pl engem szólítanál le és tudnám hogy ilyeneket gondolsz nagyon rosszul esne és biztos hogy nem állnék veled szóba akkor sem előtte tetszettél. Ez egyszerűen tiszteletlen, mégha csak gondolod is.

Ha te nem vagy valakinek szimpatikus, akkor nem vesztett semmit. Amúgy pedig csak te beszélsz itt veszteségről meg győzelemről. Nem így kéne határozottságra szert tenni. Én csupán azt mondtam hogy nem érdekled. Ezt nem kéne személyes sértésnek venni. Ettől még veled nincs semmi baj, DE vele sem.

2011. aug. 27. 20:19
 12/14 anonim ***** válasza:
"Ha te nem vagy valakinek szimpatikus, akkor nem vesztett semmit." Úgy értem akkor vesztett volna valamit ha szipmatikus vagy neki és mégsem áll veled szóba. Lehet hogy akkor is beszélgetett volna veled ha nem vagy neki úgy szimpi de ezer oka lehet rá, hogy miért nem tette. Magyarázkodni meg semmi kötelessége. Komolyan mondom lányként néha már nyomasztó és bántudatkeltő megmondani az igazat hogy "bocsi nem érdekelsz" mert akkor jönnek az ilyen szövegek hogy minden lány ilyen mintha elvárás lenne, hogy kezetcsókoljak annak aki le mer szólítani. Könyörgöm most bűn ha valakit nem érdekel xy?
2011. aug. 27. 20:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Jajj de aranyos vagy!

Tudom hogy bunkónak és beképzeletnek hangzik... Nem is mondtam még egy lánynak sem személyesen hogy mi jár a fejemben :)

És ezt vedd kérlek figyelembe: ez a fejemben zajlik. Én most elmondtam mi zajlik az enyémben, segítségként a kérdezőnek.. Talán talált benne érdekeset :)... De mindenkinek mennek ám a hülyeségek a fejében. Csak épp én mutattam valamit belőle.... És ami a lényeg hogy ez a hozzállás szórakoztató. Nem tud megbántani senki.

Szóval a lányok nem tudják hogy ilyeneket gondolok :) Tudod főleg miért nem? Mert tisztelem és szeretem őket. Akkor is ha elutasít, akkor is ha mással jár, akkor is ha fűvel-fával összefekszik....Meg akkor is ha kövér vagy deszka.... Nem érdekel, én szeretem. Max nem akarok vele lenni, de akkor is szeretettel gondolok minden lányra mert ha nem lennének akkor lehet én se látnám világ szép oldalát....

És a szeretet azt viszont rohadtul érzik...

Odamegyek, magamban mély, gonosz hangon azt mondva, hogy "TE AZ ENYÉM VAGY!" miközben érzem hogy villámok csapnak le mellettem, mögöttem és döngeti a testem a robaj... és a lány meg néz csillogó boci szemekkel az én szemembe... Odáig vagyok értetek :)

2011. aug. 27. 22:14
 14/14 A kérdező kommentje:
Jellemző magyar hozzáállás..már abba is bele köttök hogy a másik mit gondoljon...eza 'én nem így fogom fel a dolgokat, másnak se legyen jobb' és belerugunk még 2t..mindenesetre köszönöm az Értelmes válaszokat és utolsó neked meg sok sikert folytasd csak tovább mert a lényeg hogy neked jó :D
2011. aug. 28. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!