Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnék olyan videót...

Hogyan tudnék olyan videót megnézni, amit alapállapotban nem nézhetek meg, mert Magyarországról szeretném megtekinteni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 24. 12:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
Kicsit bővebben,mert így eléggé zavaros!!!
2010. szept. 8. 22:13
 2/11 anonim ***** válasza:
48%
mivaan??? mit akarsz???
2010. szept. 8. 23:00
 3/11 anonim ***** válasza:
Segíteni akartam volna,te BAROM!!!
2010. szept. 8. 23:19
 4/11 anonim ***** válasza:

Tudomásom szerint ilyen videó nincs.Online nézhető videókat,bármelyik országból megtekintheted.Ha van olyan videó amit nem tudsz meg nézni,akkor valószínűleg frissítened kell a Flash Playert vagy DivX Web Player-t kell telepítened.

Ha valahol azt az üzenetet kaptad hogy Magyarországról nem tekinthető meg,akkor add meg az oldal címét hogy megnézzük miért,mert ez így zavaros a legtöbbünk számára mivel ilyennel szerintem még sokan nem találkoztunk.

2010. szept. 8. 23:19
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Zavaros BAROM vagy,most már érted,te BAROM!!!
2010. szept. 8. 23:22
 6/11 anonim válasza:

Különböző online videó szolgáltatások vezették be, hogy az oldal IP cím alapján blokkolja/engedélyezze, hogy mely országokból lehet megtekinteni.

Pl. a youtube-on ilyenkor a:

"this video is not available in your country"

felirat jelenik meg.

Tip: A video URL címében szokott lenni egy "?watch" rész. Ezt egyszerűen töröld ki, és ilyenkor néha működni szokott. Ha nem megy küld el a videó linkjét, és meglátom mit lehet tenni, de univerzális megoldás nincs. (Ha csak nem értesz nagyon a gépekhez, de akkor nem itt tennéd fel a kérdést :D)

2010. szept. 9. 00:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Tedd fel az opera böngészőt és annak a turbo módját használd ilyenkor. Mivel ez esetben az opera szerverein keresztül netezel amik ugye nem magyarországon vannak. Ha csak mo van blokkolva akkor működni fog nekem eddig mindig bejött.
2010. szept. 9. 09:20
 8/11 A kérdező kommentje:
Az első 3 válaszoló szerintem egy, és ugyanazon ember: No komment. Igen Youtube-on szerettem volna megtekinteni egy zenei klippet :). Feltelepítettem egy proxyhamisítót, de az nem jött be. Az Operát megpróbálom, köszönöm!
2010. szept. 9. 13:48
 9/11 A kérdező kommentje:
Opera Turbo-val se tudom megnézni a videót :(
2010. szept. 9. 14:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor nincs más ötletem lehet hogy az egész régió blokkolva van. YT-vel még ilyenem nem volt.
2010. szept. 9. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!