Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért gyűlölöm ennyire az...

Miért gyűlölöm ennyire az embereket?

Figyelt kérdés
Minden nap, ha kimegyek az utcára megvetem, megalázom és gyűlölöm az embereket,akkor is ha nem ismerem őket, mindenkire szánalommal tekintek és szívem szerint megölnék mindenkit.
2009. ápr. 17. 15:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Én is a cigányokkal kezdeném!

köszönöm a válaszokat.

2009. ápr. 19. 09:16
 12/17 anonim ***** válasza:
52%
Én is így voltam, és akkor elkezdtem füvezni, és azóta nem gyűlölöm, hanem egyszerűen csak leszarom az embereket! Ha erőt vesz rajtam a gyűlölet érzés, akkor szívok egy spanglit, és akkor lenyugszom egy hétre kb!
2009. ápr. 20. 12:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Előfordul, ha sokat csalódtál. Vannak férfiak, akik egy nőben csalódtak és emiatt az egész női nemet megvetik.
2009. ápr. 24. 17:54
 14/17 anonim ***** válasza:
én is gyűlölöm embereket ok nélkül, és én is szívesen gyilkolnék embereket
2013. ápr. 20. 18:49
 15/17 anonim ***** válasza:

"egyre inkább megismertem hogy milyen az emberiség valójában, és ha ők ilyenek velem, akkor énis úgy fogok bánni mindenkivel ahogyan ők velem!"

Én úgy vagyok ezzel, hogy szerencsémre összehozott a sors néhány jó, egyenes emberrel, bár sajnos viszonylag ritka az ilyen, és általában nem a fiatalabb korosztályokban találni ilyet. Én örülök, hogy ilyen emberekről vehettem példát, és hogy láthattam: igenis vannak jó emberek. Ok nélkül pedig senkit nem vetek meg vagy gyűlölök. Csak azt, aki kifejezetten rászolgál.

2014. dec. 18. 00:56
 16/17 anonim válasza:

"én mindenkihez próbáltam jó lenni, de egyre inkább megismertem hogy milyen az emberiség valójában, és ha ők ilyenek velem, akkor én is úgy fogok bánni mindenkivel ahogyan ők velem!"

Teljesen egyetértek, szívemből szóltál, mi túl jók voltunk őhozzájuk, a mi levegőnket szívják azért, hogy másoknak árthassanak. Az árulók meg dögöljenek meg mind. Legszívesebben kinyírnám őket, mindet egytől-egyig. Pusztuljon a férgese! Kitartás!

2015. dec. 10. 01:09
 17/17 anonim ***** válasza:
De szánalmasak vagytok! Én se bírom az embereket, de nem picsogok ezen naphosszat, pláne nem gyűlölködök ok nélkül mint egy megsavanyodott vénség. Keressetek magatoknak hobbit, kis nyomingerek!
2018. szept. 8. 04:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!