Miért gyűlölöm ennyire az embereket?
Én is a cigányokkal kezdeném!
köszönöm a válaszokat.
"egyre inkább megismertem hogy milyen az emberiség valójában, és ha ők ilyenek velem, akkor énis úgy fogok bánni mindenkivel ahogyan ők velem!"
Én úgy vagyok ezzel, hogy szerencsémre összehozott a sors néhány jó, egyenes emberrel, bár sajnos viszonylag ritka az ilyen, és általában nem a fiatalabb korosztályokban találni ilyet. Én örülök, hogy ilyen emberekről vehettem példát, és hogy láthattam: igenis vannak jó emberek. Ok nélkül pedig senkit nem vetek meg vagy gyűlölök. Csak azt, aki kifejezetten rászolgál.
"én mindenkihez próbáltam jó lenni, de egyre inkább megismertem hogy milyen az emberiség valójában, és ha ők ilyenek velem, akkor én is úgy fogok bánni mindenkivel ahogyan ők velem!"
Teljesen egyetértek, szívemből szóltál, mi túl jók voltunk őhozzájuk, a mi levegőnket szívják azért, hogy másoknak árthassanak. Az árulók meg dögöljenek meg mind. Legszívesebben kinyírnám őket, mindet egytől-egyig. Pusztuljon a férgese! Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!