Miért gyűlölöm ennyire az embereket?
Szerintem azert utalsz mindenkit, mert te sajat magad boldogtalan vagy.
Ha te boldog vagy, akkor maskepp nezel a vilagra is.
Amikor jol tanulsz a suliban, csinosnak, szepnek erzed magadat, van onbizalmad, anyagi gondod nincs...stb. tehat jol megy az eleted, akkor boldog vagy, es akkor szereted az embereket is.
Én is ilyen vagyok, mint te. Én 20 éves vagyok, 3 éve van párom, a szüleim fantasztikusak, vannak barátaim is. Én a tavaszi szünetben jöttem rá, miért vagyok embergyűlölő. A mi városunkban nagyon-nagyon sok cigány van, akik miatt nem lehet kimenni sportolni, szórakozni, barátokkal lenni, mert különben beszólnak, megerőszakolnak.
És az egész város emiatt búval b@szott, undok. Ha magam elé engedek valakit, nem köszöni meg, fellöknek, nekemjönnek. És én ezért lettem embergyűlölő, mert ebben a városban éltem 15 évig. Ahogy elkerültem, változtam, és most, 5 év után jöttem rá, miért vagyok mindig ellenséges az emberekkel. Én nem megölni akarom őket, csak én is előretolakszom a buszon, miközben van elég hely a buszon, meg gonosz vagyok. Ez nem helyes, de én ugyan azt csinálom az egriekkel, mint velem az apátiak. Ezen változtatni akarok, csak hirtelen haragú is vagyok, ezért nehezebb egy fokkal.
Sok sikert! Először fel kell ismerned, hogy mi miatt van, és annak fényében változtatni.
Én se nagyon szeretem az embereket, de nem ölnék meg mindenkit... ez nem nagyon múlik el...
Amúgy az első válaszolónak igaza van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!