Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért gyűlölöm ennyire az...

Miért gyűlölöm ennyire az embereket?

Figyelt kérdés
Minden nap, ha kimegyek az utcára megvetem, megalázom és gyűlölöm az embereket,akkor is ha nem ismerem őket, mindenkire szánalommal tekintek és szívem szerint megölnék mindenkit.
2009. ápr. 17. 15:46
1 2
 1/17 anonim válasza:
91%
Szimplán antiszociális vagy, nincs ezzel baj, de rettentő keserű életed lesz.
2009. ápr. 17. 15:49
 2/17 anonim ***** válasza:
70%
PRÓBÁLJ EGYSZER ÚGY KILÉPNI AZ UTCÁRA,HOGY EZ JÁR A FEJEDBE:SZERETEM AZ EMBEREKET,SZERETEM MAGAMAT,SZERETEK ISMERKEDNI,SZERETNÉM A MÁSIK EMBER MONDANDÓJÁT MEGHALLGATNI ÉS SZERETEM A VILÁGOT AHOL ÉLEK.GYAKOROLD EZEKET A SZAVAKAT ÉS MÁSKÉNT FOGOD LÁTNI VILÁGOT ÉS AZ EMBEREKET.KITARTÁS
2009. ápr. 17. 15:54
 3/17 anonim ***** válasza:
97%
Ha nem is ismered őket mi alapján vágysz arra, hogy megöld? Fiú vagy vagy lány? És hány éves? Volt már barátod/barátnőd?, ha iegn vele, hogy jöttél akkor ki? És a szüleid? Barátaid? Rokonaid? Ezt meglehet szüntetni az biztos csak akarni kell, próbáld meg jobb fényben látni a viéágot és az embereket :) Meglátod neked is ezerszer jobb lesz!! :) És mióta van ez? Mindig is volt vagy úgy alakult ki?
2009. ápr. 17. 15:57
 4/17 A kérdező kommentje:
18 éves lány vagyok. 2 éve van barátom, rengeteg barátnőm van, nagyszerű szüleim vannak. Ez az állapot kb 3 éve tart nálam. Sok mindenkiben csalódtam,átvertek, pedig én mindenkihez próbáltam jó lenni, de egyre inkább megismertem hogy milyen az emberiség valójában, és ha ők ilyenek velem, akkor énis úgy fogok bánni mindenkivel ahogyan ők velem!
2009. ápr. 17. 16:02
 5/17 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem azert utalsz mindenkit, mert te sajat magad boldogtalan vagy.

Ha te boldog vagy, akkor maskepp nezel a vilagra is.

Amikor jol tanulsz a suliban, csinosnak, szepnek erzed magadat, van onbizalmad, anyagi gondod nincs...stb. tehat jol megy az eleted, akkor boldog vagy, es akkor szereted az embereket is.

2009. ápr. 17. 17:01
 6/17 anonim ***** válasza:
94%
15:57-es vagyok. Én is rengetegszer csalódtam néha idegenek beszólogatnak, csomó szemét, rosszakaró vesz körül, én inkább egyedül félek emberek között lenni, mert félek, hogy lenéznek, beszólnak, ha egyedül vagyok, én csak azokat tudnám megölni akiket utálok vagy tudom, hogy milyen szemét, gerinctelen emberek. De azért próbálom jól felfogni a dolgokat és ha jut 1 kevéske jó szó vagy rámmosolyog valaki én annak nagyon tudok örülni, hogy vannak még rendes emberkék :)
2009. ápr. 17. 17:11
 7/17 A kérdező kommentje:
Én inkább úgy gondolkozok, hogy én túl jó vagyok ahhoz hogy az emberek világában éljek, túlzott önbizalmam van és ezért nézek le mindenkit.
2009. ápr. 18. 10:04
 8/17 anonim ***** válasza:
26%

Én is ilyen vagyok, mint te. Én 20 éves vagyok, 3 éve van párom, a szüleim fantasztikusak, vannak barátaim is. Én a tavaszi szünetben jöttem rá, miért vagyok embergyűlölő. A mi városunkban nagyon-nagyon sok cigány van, akik miatt nem lehet kimenni sportolni, szórakozni, barátokkal lenni, mert különben beszólnak, megerőszakolnak.

És az egész város emiatt búval b@szott, undok. Ha magam elé engedek valakit, nem köszöni meg, fellöknek, nekemjönnek. És én ezért lettem embergyűlölő, mert ebben a városban éltem 15 évig. Ahogy elkerültem, változtam, és most, 5 év után jöttem rá, miért vagyok mindig ellenséges az emberekkel. Én nem megölni akarom őket, csak én is előretolakszom a buszon, miközben van elég hely a buszon, meg gonosz vagyok. Ez nem helyes, de én ugyan azt csinálom az egriekkel, mint velem az apátiak. Ezen változtatni akarok, csak hirtelen haragú is vagyok, ezért nehezebb egy fokkal.

Sok sikert! Először fel kell ismerned, hogy mi miatt van, és annak fényében változtatni.

2009. ápr. 18. 13:15
 9/17 anonim ***** válasza:
47%

Én se nagyon szeretem az embereket, de nem ölnék meg mindenkit... ez nem nagyon múlik el...

Amúgy az első válaszolónak igaza van!

2009. ápr. 18. 13:26
 10/17 anonim ***** válasza:
46%
Sztem nem vagy egyedül ezzel...Én is megölnék mindenkit,barátomon, barátaimnon kivül.. Cigányokkal kezdeném...
2009. ápr. 18. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!