Mit szólnál, ha az utcán odamenne hozzád egy 20 éves fiú és megkérdezné, hogy van-e kedved beszélgetni?
Figyelt kérdés
Légyszí' komolyan válaszoljatok és azt is írjátok meg, hogy hány évesek vagytok.
Köszi!
2011. aug. 25. 20:29
21/42 hümi válasza:
attól függ h néz ki.. de valószínű fogyinak nézném :D ..bár a hangsúlytól is függ h adja elő magát..
22/42 anonim válasza:
Meglepődnék, aztán ha normálisnak tűnik, akkor miért ne.
17/f.
24/42 anonim válasza:
Hát ha a fiú szimpinek tűnik akkor beszélgetnék vele, kitudja ,lehet h még barátok is lehetnénk. 15/L de mindjárt 16
25/42 anonim válasza:
Megkérdezném hogy miről, majd ha jó fejnek tűnne elkérném a számát
26/42 anonim válasza:
20 éves lány vagyok és tökre örülnék, ha valaki így odajönne hozzám "csak" úgy barátkozni. Szerintem nyugodtan próbáld meg. Az emberek 90%-ról szerintem ránézésre is lehet látni, hogy elküldene-e vagy sem.
27/42 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy a velem egykorúak nem érdekelnek.
14-16 évesekkel szeretnék ismerkedni, de úgyis félreértenék...
2011. aug. 27. 16:47
28/42 anonim válasza:
megkérdezhetem, hogy miért akarsz fiatalabbakkal?
29/42 A kérdező kommentje:
Azt én is szeretném tudni... :(
Valahogy ezt érzem normálisnak, pedig tudom, hogy nem az.
És így még sokkal nehezebb... sose lesz egy barátom se'. :/
2011. aug. 27. 17:03
30/42 anonim válasza:
13:51-es vagyok. Miért nem próbálod meg? Keress egy olyan valakit aki első látásra is szimpi hátha bejön.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!