Mit szólnál, ha az utcán odamenne hozzád egy 20 éves fiú és megkérdezné, hogy van-e kedved beszélgetni?
Légyszí' komolyan válaszoljatok és azt is írjátok meg, hogy hány évesek vagytok.
Köszi!
Még ismerőssel se' szívesen "ülnék be" sehova, nem hogy egy idegennel.
Nem tudom, miért.. nem szeretek sehova menni.
Egyébként nálam fiatalabbakkal szeretnék ismerkedni.
Nem az elutasítástól félek, hanem egyáltalán attól, hogy megszólítsak valakit. Meg úgy mindentől...
Mindig zavarban vagyok. Mindig, mindenhol, mindenkivel... :(
(Kivéve akiket már rég óta ismerek.)
te se vagy egyszerűen összerakva akkor 66%-os. nem fizetsz a nőnek, mert azzal megvásárlod, de nem hagyod hhogy ő fizessen.
elég buta elv, a nőnek is lehet keresete, ha ő ajánlja fel nyugodtan fizethet.
Szamóca kedves, amibe belekötöttem az az, hogy sok lány elvárja a fiútól hogy meghívja ide-oda amoda. Sok ilyennel találkoztam. Aztán találtam helyettük olyanokat akik nem várják el hogy megvásároljam őket. Ők már megérik a pénzt. :)
Kérdező, te meg ha félsz az emberektől akkor ne akar azonnal idegenekkel társalogni. A hülye is leveszi ha nyugtalan vagy miközben leszólítod a barát-jelöltet. És nyugtalan emberrel senki nem szeret beszélgetni....
De ha neten ismerek meg valakit, azzal meg nem merek találkozni.
Mégis mit csináljak? (Azon kívül, hogy menjek pszichológushoz...)
Békülj meg önmagaddal. Aki békével van magával, azzal az emberek is békében szeretnek lennni.
De ugye ekkor meg már nincs "szükséged" barátra, mert békében vagy, nincs mit elsírnod senkinek. Ugyanakkor mindenki a barátod akar lenni ha lelkileg erős vagy :)
Jó lenne, ha nem lenne rá szükségem, de van. :(
Az utcán ránézek valakire és arra gondolok, hogy milyen jó lenne Vele beszélgetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!