Miért néz mindenki levegőnek?
Figyelt kérdés
és sz@arnak a fejemre, mit kéne tennem hogy észrevegyenek?2011. aug. 24. 22:43
11/30 anonim válasza:
bizonyára nem vagy szép
akárcsak én vagy csak túl átlagos, csendes, visszahúzódó vagy
én sem kellek senkinek sem, gondolkodom is a prostin, de még ehhez is nyomi vagyok :(
12/30 twinky válasza:
.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
13/30 A kérdező kommentje:
de most komolyan mi lehet az oka?
2011. aug. 24. 22:49
15/30 anonim válasza:
már megint üres ez biztos valami hiba az oldalon eza kérdés
16/30 anonim válasza:
Vagy unalmasnak tartják a személyiséged vagy nem vagy szépség.
17/30 anonim válasza:
Szarjál rá.
Majd egyszer észrevesz valaki.
18/30 anonim válasza:
Kicsit több információt is írhatnál, akkor talán tudnék valami hasznosat mondani.
19/30 Tanoth válasza:
Figyi nekem van egy jó ötletem ez 100% hogy be jönn vagy nem:D xD hallod menj oda apádhoz és egy gyaloksági ásóval verd pofán és ordisd azt hogy apa buksi kiszököt xDDD
20/30 Tanoth válasza:
és akor tuti észre vesznekvagy nem de nem ma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!