Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mindenki levegőnek néz....

Mindenki levegőnek néz. Mintha nem is lennék. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok. Tavaly május óta elsősorban a suliban, de a faluban is le se szarnak. Az utcán mindenki szónélkül félrelök. Iskolában teljesen levegő vagyok. MSN-ről minden osztálytársam letiltott. Bármilyen üzenetet írhatok, nem reagálnak. Ha a suliban hozzájuk szólok észre se vesznek. Szüleim természetesen ellenem vannak, teljes mértékben őket támogatják, mindenféle kifogást találnak. (itt jegyezném meg hogy tavaly májusban vesét kaptam azóta ilyen velem mindenki) Ha bárkinek szóváteszem mindjárt elsőszámú közellenség leszek a faluban.
2009. febr. 13. 23:18
 1/9 anonim ***** válasza:
57%

Neked pszichológus kell!

és itt egy vicc, hogy vidítsalak:

-Doktor úr, engem mostanában mindenki levegőnek néz!

_Igen? Érdekes..Kérem a következőt!

2009. febr. 13. 23:27
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Nem csináltál valami olyat, amivel mindenkit megbántottál? Próbálj meg változtatni magadon, külsőleg és belsőleg is.

Új frizura, új táska, új ruha. Vigyél a suliba chipset, arra mindenki ráharap. Vihetsz csokit is, azt is imádják. Olyat kell tenned, amivel sok embernek jót teszel. Felveszed egy osztálytársad tollát ha leesik, adsz neki tollat ha neki nincs, ha éhes megosztod vele a reggelidet, és egyszer csak azt veszed észre, hogy újra népszerű leszel. A faluban is, ahol laksz, biztos van olyan szomszéd, akinek segíthetnél valami. Elugrani a boltba, vagy valami mást. A sok ki s apró jótett nagy dolgokra képes :)

2009. febr. 13. 23:29
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

Valakivel, aki régebben a barátod volt, vagy relatíve jobban jóban vagy vele, mint a többiekkel, beszéld meg ezt négyszemközt. Kérdezz rá bátran, hogy miért viselkednek így veled?

Vagy kérdezd meg a szüleid, hogy szerintük miért bánnak veled így a többiek?

2009. febr. 13. 23:45
 4/9 yuda ***** válasza:
97%

Valószínűleg ,mivel te is magadat szereted legjobban,így nem írtál a valóságos hibáidról,mert hát persze,nem azzal akarsz itt bemutatkozni,pedig csak akkor tudnánk jó tanácsokat adni.

Ebből,amit írtál kiderül,hogy téged nem levegőnek néznek,hanem valamiért kerülnek-és ez a valami tutira nem a veséd miatt van, inkább a személyiségedben keresendő a hiba.

2009. febr. 14. 09:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van a 09:52-esnek (mégha le is pontozták egyesek). Ennyi infóval nem lehet segíteni.

Te mit gondolsz, mi lehet az ok?

2009. febr. 14. 11:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Én mindig jó voltam mindenkihez. Tippem: egy hülye, akit mindenki követ:@
2009. febr. 14. 17:19
 7/9 anonim ***** válasza:

szia.

én átérzem a helyzeted!

nem 1 embertől hallottam már h csak azért elfordulnak (támogatás helyett)vkitől mert daganatos,rákos lett.Mintha vmi vírusos járvány lenne...Szóval és sajnálatosan el tudom képzelni h ehhez köze van a veseátültetésednek..nem bántásbol..de talán undorítónak tartják,vagy nemtudom...esetleg beszélhetnél velük erről hogy miért volt rá szükséged,és akár nekik is lehet bármikor szükségük egy ilyen műtétre.ezt a sulira gondolom..

aztán a faluban levő emberek..lökd vissza őket..(ez miatt lehet leleszek pontozva.nem érdekel:D)ha ők szándékosan meglökhetnek.te miért is ne?egyszer megcsinálod nem biztos hogy legközelebb is félrelöknek..(köztudottan a visszahuzodo/félénk(ebb) emberek az ilyenek kiszemeltjei)gondolom nem a 70éves emberek teszik ezt,hanem veled egykoruak illetve egypár évvel idősebbek...ezektől meg nem is kell félned...(Ld Sztojkára is aztmondják nem kell tőle félni,mert csak külső jegyeiben [krokodilbőr cipő,feket bmw,tetkok..]tűnik veszélyesnek..Valószínűleg nincsenek evvel másként sem ezek a lökdösők..

viszont megkérdezhetem,hogy a szüleid milyen kifogásokat találnak?(csak mert ha egyik szülő sem áll melletted,valószínűleg benned is van hiba.Sőőőt biztosan!azért egy szülő foggal,körömmel (legtöbbször) kiáll a gyereke mellett...

"Ha bárkinek szóváteszem mindjárt elsőszámú közellenség leszek a faluban."

Szóval ezek szerint mégis van ember aki szoba áll veled nemde?;)

probálj velük barátkozni,szüleiddel ülj le egy beszélgetésre és kössetek kompromisszumokat,és az iskolában keress EGYETLEN barátnőt.Csak egyet.Ő majd "visszavezet" a közösségbe..

2009. febr. 14. 21:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Halottam arról ,hogy a szervátültetett emberek gyakran átveszik annak az embernek a tulajdonságát akié a szerv volt ajelenséget úgy hívják sejtemlékezés.Nem lehet,hogy megválltoztál egy kicsit?

Vagy még arra tudok gondolni,hogy a betegséged miatt haragszol a világra,ami teljesen jogos is! mert mindenki felteheti a kérdést mért pont én?Szóval akaratlanul is durván bánsz másokkal,makacs vagy flegma lettél ,esetleg elutasító így próbálod lelkileg feldolgozni a téged ért traumát,ezt sajna egy egészséges ember nem érti,nem tudja hova tenni.Nem azt mondom,hogy csak te vagy a hibás,mert ez egy természetes reakció,de ezt egy kívülálló nem értheti és azt gondolja,hogy bocsi,de bunkó vagy.Talán így martál el mindenkit magad mellől,mert sajna manapság az emberekben nem sok az empátia és a tolerancia.

2009. febr. 16. 08:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem változtál meg?Nem lettél kicsit bunkóbb?

Szerintem menyj oda az egyik régi barátnődhöz ha nem is figyel de mondd el neki jó hangosan hogy mit érzel.. talán arra felel valamit kezdje el vele veszekedni(persze ha csak valami olyat válaszol) utánna menj ki.. vagy ne is szólj hozzájuk utánna észreveszik hogy nem érdekel téged hogy mit mávelnek és ujra elkezdenek barátkozni veled

LÉNYEG HOGY SOHA NE SÍRJ ELÖTTÜK!!mert az nekik csak jó

Szerintem pedig ilyenkor ha uj szervet kaptál segitteni kéne neked,támogatni téged. az ilyenek tulajdonképpen nem is barátok :)

Bár lehet változott a helyzet mert ahogy látom februárba tetted fel a kérdést.. :D

2009. aug. 21. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!