18 évesen álomvilágban élek! Ez mennyire baj? Mindig álmodozok, egyszerűen meg akarok szűnni a valóságtól. és a vele járó dolgoktól.
Mai napig álmodozom,férjem és gyerekem van,tehát van egy normális életem de emelett van egy álomvilágom is ahol lazulok.nekem megy ez a kettős dolog,csak tudni kell hol a határ,hol van vége az álomvilágnak és hol a valóság.
28N
sajnos én meg zalában lakom.Ez igy zürős lesz! na azért itt egy cim: aizsatnaf@citromail.hu
aizsatnaf~~fantázia nem véletlen hogy majdnem tükőrképek.
de jól gondold meg ! Mert én az álmodozás sőtét oldalán állok! katasztrofákat meg hasonlokat a karok! legkőzelebb csak péntek este leszek gépkőzelben.
És akkor úgy néz ki meg is bukott a kérdezőnk, aki így írta magáról: "és nem internetről ismerkedni.." :D
Köszönöm a figyelmet, a ruhatáros néninek majd adjanak borravalót! :D
Miért ne lehetne álmodozni??Kell is!Én 29 éves férfi létemre szerencsére sikerült egy kis világot megőriznem ebben az undoritó világban,mindenkinek kell lennie egy álomnak amit nem ad fel és közben azért a realitás talaján maradnia.
Nincs ebben semmi kivetni való ha közben azért eligazodsz a való életben is,ha már az megy,akkor lehet közben álmodozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!