Úgy érzem nem éltem semmit, és már lehet nem is fogok?
19éves vagyok és nem volt még barátom sem.
15-6 éves koromtól kezdve a szobámban töltöttem le a fiatal koromat és nem jártam szinte sehova.
visszahúzódó is vagyok és beletörődtem ,hogy nem vagyok túl szép de emiatt nem hiszem,hogy bárki is szeretne engem vagy hogy valaki felfigyeljen rám.
és félek,hogy így fog eltelni a további 5-6 évem, és majd 28 évesen jövök rá,hogy ennek nem így kellett volna lennie.
Öregnek érzem magam,és belegondolva ez röhejes tudom de annyira nem érzem jól magam itt, és látom,hogy másnak minden összejön hogy más milyen szép, és bomlanak utána a fiúk. :/ ez nem lesz jobb.
Más is van ezzel így?:(
1 gond van csak. az, hogy ebbe bele akarsz törődni, ez jól kivehető abból amit írtál.
Ugyanakkor talán még te is tudod, hogy könnyen lehetne rajta változtatani. Amiket írtál, egyértelműen lejön, hogy nem is akarsz igazán változtatni ezen, csupán ennek a látszatát kelted amivel magadat csapod be.
Eleve arról írsz, hogy téged senki nem vesz észre stb. h. miért?! mert ezt gondolod, mert ezt akarod tudat alatt, hiszen nem hiszel magadban, megelékszel a kényelmes szobádban töltött életeddel ami, mint egy védelmi zóna szolgál számodra. Bár ezt nem ismered el, mégsem teszel semmit.
Ha ezeket elolvastad, gondold át.
h mit kell tenned? ... ha van 1 barátod már sínen vagy. Tégy meg mindent azért, hogy jól érezd magad a bőrödben, ez a legfontosabb...kellj fel és indulj el a bnőddel szórakozni. keress olyan helyet ami érdekel és menj oda akár egyedül, legyél nyitott és ismerkedj...
Nem nagy dolgok ezek, mégis elolvasod és aztmondod, inkább maradsz a nyugalmi zónában. De ha igazán változtatni akarsz, akkor ki kell lépned belőle, ha meg nem akarsz, akkor ne csapd be magadat...
Higyj nekem, tudom miről írok, értek hozzá...
utolsó, mivel látom h "értesz hozzá":D
olyankor mi van, ha még rá is szánja magát az illető, h elmenjen valahova, de nem érzi jól magát, mert egyszerűen nem tud senkivel értelmesen beszélgetni?:D
ugy értem, még csevegni se.
én ilyen kussolós típus vagyok, mert... hát benne van a félénkség is, meg az, hogy hülye vagyok hozzá:) eskü semmiről nem tudok beszélgetni senkivel a legjobb barátnőmet leszámitva:D:D
bocsi h feltettem egy külön kérdést a kérdésen belül, de nagyon ergyán vagyok:/ és minek csináljak még egyet?
"Eleve arról írsz, hogy téged senki nem vesz észre stb. h. miért?! mert ezt gondolod, mert ezt akarod tudat alatt, hiszen nem hiszel magadban, megelékszel a kényelmes szobádban töltött életeddel ami, mint egy védelmi zóna szolgál számodra. Bár ezt nem ismered el, mégsem teszel semmit. "
Nem. ezt tapasztalom. különben nem írnám.
és az utolsóval egyetértek mert én sem vagyok egy szóbetyár, aki mindenkivel le tud spanolni' meg 1 nap után már jaj de jó haverok meg barátok vagyunk mi..Nekem nem ilyen a stílusom.
Nem is tudom,hogyan kéne barátkozni olyanokkal akik el sem fogadnának engem. Mert az egy dolog, hogy beszélgetünk de onnantól tovább nem megy. pár barátom van, de bennük megbízhatok.
senkinek nincs kedve kibontakoztatni egy embert, felgyorsult a világ.
12:51
Erre csak azt tudom mondani, hogy olyan helyre menj, ahol jól érzed magad. Ahol olyan dolgok vannak vagy olyan a környezet ami érdekel téged és alapjól jó lesz tőle a hangulatod, hogy mi ez a hely azt csak Te tudhatod.
...igen ma már nemigen van az embereknek kedvük a mésikat boncolgatni, főleg ha nincs olyan külső, ami miatt megérné. De nincs ebben semmi rossz, ilyen a világ, csupán azt jelenti, hogy fel kell találni magad... rá kell jönnöd, hogyan hívd fel magadra a figyelmet.
Vagy egyszerűen érezd magad jól és ne ezzel foglalkozz, hogy nem érdekelsz senkit. légy pozitív és a kisugárzásodon ez látszani fog...
://hát nekem ez sosem fog menni:O
egyszerűen nem tok miről dumálni, akármilyen környezetben vagyok.. ismeretlen emberekkel egyszerűen nem jut eszembe semmi, amiről beszélhetnénk xdd hülye vagyok ez van
asszem beletörödöm h énmár örökre magányos leszek :P
a kérdezőnek meg hajrá:P
hidd el, hogy nem a külsőd az, ami befolyásolja azt, hogy van-e barátod vagy nincs. nálunk a suliban egy szerintem kimondottan átlagon aluli csaj volt a legnépszerűbb csak azért mert azt sugározta magából, hogy „hú de jó csaj vagyok”. én 20 éves vagyok, és nekem sem volt még barátom. sokan azt mondják rám, hogy szép vagyok, pasik is, mégsem járnának velem, mert annyira önbizalom hiányos és visszahúzódó vagyok. az utóbbi időben sokat foglalkoztam ezzel az önismeret dologgal és bevált, ha barátom nem is volt még, pár hódolóm már van :) és biztos vagyok benne, hogy nem a külsőm miatt, hanem mert megtanultam kicsit másképp gondolkozni.
amit elmondhatok az az, hogy szerintem neked nem egy barátra, hanem önmagadra van szükséged leginkább. amíg magadat nem tudod elfogadni, hogyan várhatod el, hogy más elfogadjon. ha magadat csúnyának látod, más is annak fog, de ha magadat szépnek látod, más is annak fog :)
ha ugyis otthon ülsz, ráérsz gondolkozni azon, hogy hogyan tudnád elfogadni, esetleg megkedvelni önmagad olyannak amilyen vagy.
amit a külsőddel tehetsz az az, hogy megpróbálod kihozni magadból a legjobbat. menj el ruhákat nézni, ha sokat felpróbálsz, biztos h látni fogod h van olyan ami jól áll rajtad. és máris szebbnek érzed magad benne. vagy kísérletezz sminkekkel. kezdj el sportolni valamit, akár olyat is amit otthon is tudsz, hullahopp karika vagy ugrálókötél, bármit, hidd el h a rendszeres testmozgás nagyon növeli az önbizalmadat.
ami fontosabb az a belső. gondold át, hogy milyen jó és rossz tulajdonságaid vannak. gondolkodj azon, hogy hogyan tudnád az előnyeidet kamatoztatni. a hátrányaidat is vedd sorra, és gondolkozz el azon, hogy hogyan tudnál változtatni rajtuk, valamint hogy tényleg olyan rosszak-e mint hiszed. lehet h egy szerinted negatív tulajdonságnak számos jó dolgot köszönhetsz.
hidd el, a világ olyannak fog látni, amilyennek te látod magadat! ha mindezzel megvagy, jöhet az, hogy kimozdulsz, akár ismerőseiddel, akár egyedül. sétálsz vagy felülsz egy buszra, sose tudhatod hol és kivel találkozol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!