Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Úgy érzem nem éltem semmit,...

Úgy érzem nem éltem semmit, és már lehet nem is fogok?

Figyelt kérdés

19éves vagyok és nem volt még barátom sem.

15-6 éves koromtól kezdve a szobámban töltöttem le a fiatal koromat és nem jártam szinte sehova.

visszahúzódó is vagyok és beletörődtem ,hogy nem vagyok túl szép de emiatt nem hiszem,hogy bárki is szeretne engem vagy hogy valaki felfigyeljen rám.

és félek,hogy így fog eltelni a további 5-6 évem, és majd 28 évesen jövök rá,hogy ennek nem így kellett volna lennie.

Öregnek érzem magam,és belegondolva ez röhejes tudom de annyira nem érzem jól magam itt, és látom,hogy másnak minden összejön hogy más milyen szép, és bomlanak utána a fiúk. :/ ez nem lesz jobb.

Más is van ezzel így?:(

2011. aug. 22. 21:05
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Sajnos igen :S
2011. aug. 22. 21:07
 2/29 A kérdező kommentje:
Veled is?
2011. aug. 22. 21:12
 3/29 anonim ***** válasza:
Sajnos igen. És a legszarabb, hogy nem tudom, miért.
2011. aug. 22. 21:19
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

hahahaha.

az élet kemény, de legalább igazságtalan

Én azt mondom, hogy örülj neki, hogy van mit enned, látod még neted és géped is van, ami mindjárt sokkal több, mint ami egy csomó embernek van.

Én nem vagyok (annyira) csúnya, de jelenleg 3 rugóm van és nem tudom, hogy holnap koldulni v. lopni menjek-e...

2011. aug. 22. 21:19
 5/29 A kérdező kommentje:
Attól még a problémáim nem tűnnek el, hiába tudok enni meg hogy van gépem, amúgy meg csak egy kereslet van a családban amiből mi is nehezen tudunk kijönni.
2011. aug. 22. 21:22
 6/29 anonim ***** válasza:

nem erre gondoltam.

csak azt akartam mondani, hogy értsd meg, a szépség nem minden.

pl én nem is bukom a szépekre, nekem van egy típusom, ami nekem nagyon bejön, de másoknak általában nem.

Nem mindenkinek a legszebb lányok tetszenek, hidd el nekem.

Az én sztorimat csak azért írtam, h ne keseredj el annyira, mert sokkal rosszabb is lehetne...

2011. aug. 22. 21:32
 7/29 A kérdező kommentje:

De engem észre sem vesznek a fiúk.

nem is akarnak tőlem semmit.

2011. aug. 22. 21:40
 8/29 A kérdező kommentje:
tudom,hogy azért írtad köszi. csak ha belegondolok,hogy más már 16-17 évesen volt már szerelmes és kapcsolata is volt már nekem meg soha.
2011. aug. 22. 21:41
 9/29 anonim ***** válasza:

igen, mert nem mész sehova.

menj el a boltba, vagy menj ki sétáltatni a kutyádat (ha van), ha van pár ezer ft-od akkor menj el egy koncertre egyedül, nem gáz, hidd el.Na ott aztán tök sokan vannak, és még közös témád is lenne valamelyik sráccal.

Hidd el, a legtöbb srác nem válogatós... vagy te úgy látod, h minden fiú kva jól néz ki? na ugye, hogy nem.

sőt...

2011. aug. 22. 21:45
 10/29 A kérdező kommentje:

nem,én azt látom,hogy a fiúknak is vannak igényeik amiknek a mércéjét én nem ütöm meg ezek szerint.

ha egyedül vagyok valahol vagy barátnőmmel akkor sem néznek rám ,hogy ez tetszik vagy valami.

ha rám is néznek, akkor azonnal abban a mp-ben máshova néznek.így nem lehet szemezni. mondjuk nem is mernék szemezni sem:/

2011. aug. 22. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!