Lenézed, akinek zsíros a haja, nagyon kövér, hülyének öltözik, motyog az orra alá?
Ha saját hibájából, tudna rajta változtatni!!!
Odajött egy buliban egy fiú. Hosszú, zsíros haja volt. És emiatt, h a haja gusztustalan volt és igénytelenségre utalt még csak hozzá sem akartam szólni.
Ti mennyire toleráljátok ezt? Ha valaki saját hibájából nem képes megfelelni a társadalom elvárásainak?
18/L
Hőzöngők! Remélem, hogy lesz olyan kollégátok, akiből árad a bűz, már szinte a rohadás szag, és akivel 8-12 órát kell összezárva lennetek. Annak mondjátok, hogy milyen jó fej. Mit nem lehet megérteni az alap tisztálkodáson? Nem az öltözéke alapján, hanem inkább a higiénia, ápoltság alapján ítélek meg embereket. És ezért nem bennem van a hiba...
(Amúgy a férfiak is hordtak az ókorban fülbevalót, a harcosok. Igen, ma már nem sok férfi érdemelné meg..)
ma 23:48
Én vagyok az egyik hőzöngő..
De ha olvastad volna le írtam hogy a zsírós haj az igénytelenség..De a rossz öltözködés az nem lenézni való dolog..
Akkor mi is a gondod??
XD zsirOs!
Rögtön mást kezdtél el szapulni. Ha a kiscsaj ilyen, hát ilyen. Max. nem lesznek barátai. A személyiségén már nem igazán tud változtatni. De a csávó, akiről beszél, még nem eleve elveszett ember, miért nem ad magára? (és megintcsak ismétlem, nem a ruhával van gondom, az lehet, hogy csak a lány izlésének nem felelt meg.
amúgy nem vágom miért kell ennyire oltani a kérdezőt.. többször hangsúlyozta, hogy ezek csak gondolatok, és nem paraszt senkivel. szerintem minden embernek meg van a véleménye a másikról.. max nem veri nagy dobra és mondatja be a híradóba h mindenki hallja.
egyébként visszatérve ahhoz, hogy egy dagadt miért ne vegyen fel feszülős ruhákat... nos ehhez érvként hoznám fel azt, hogy legyen már az embernek azért önkritikája..
de kiemelném, hogy engem nem érdekel ki milyen ruhába van, ha a viselkedése normális. lehet valaki nagyon jól öltözött, tip-top kis rucival, miközben ha megszól kilóg a szájából a kapanyél, akkora paraszt. és ugyanígy fordítva: lehet hogy valaki nem éppen az ízlésednek megfelelően öltözködik, de attól még lehet, hogy egy értelmes, intelligens ember. nyugodtan lehet oltani...
Utolsó, végre vki érti, h nem bunkózok én senkivel, csak ezt gondolom. És vannak barátaim, hiszen szerencsére vannak igényes emberek.
És az öltözködés tényleg nem jó példa volt. Kinek milyenre van pénze. Ez alapján nem ítélek el senkit. De ha piszkos, büdös és egy hétig mosás nélkül hordja.
És egyébként azt vettem észre, hogy aki ilyen igénytelen az vagy egyedül van, vagy hasonló kaliberű társaival, tehát nem csak én gondolkodom így.
Azzal ismerkedsz, akivel akarsz.
17/F vagyok, és a fiúknak sem árt egy minimális ápoltság, csak nem kell átesni a ló túlsó oldalára.
Ha egy csajnak korpás, zsíros a haja, számomra az azt jelenti, hogy igenis igénytelen... nem nézem le, de tuti nem lenne szerelem 1. látásra.. de még csak 2.-ra sem.
Ha egy csaj kövér.. nos ez már kényesebb téma. Azért kövér-e, mert egésznap a mekiben zabál, vagy mert genetikai problémája van. Emiatt senkit nem nézek le, mindenki úgy él, ahogy akar, és ahogy jól érzi magát.
Hülyének öltözik.. relatív, mi számít hülye öltözködésnek. Nekem is volt néha 1-2 érdekes öltözködési ízlésem, és volt akinek tetszett, volt akinek nem. Ha egy csaj a ruháival bohócot csinál magából (pl. Lady Gaga) akkor azt lenézem.
Motyog az orra alá? Ezt nem teljesen értem. Nem beszélt elég hangosan, határozatlan volt? Biztos csak a visszautasítástól félt, amit meg is kapott. :)
Basszus! Olyan hülye vagy!
Lehet, hogy nagyon gyorsan zsírosodik a haja(akár 1-2 nap alatt), vagy nem telik samponra(komolyan mondom).
OFF
00:19
Pontosan így van, nem kell oltani a kérdezőt a kérdése miatt. Sajnos több topikban tapasztalható, hogy nem a kérdésre válaszolnak, hanem támadják, inzultálják a kérdezőt, miszerint "hogy mer ilyet kérdezni", és rögtön negatív képet alakítanak ki róla magukban. Ez persze lehet félreértésből, de lehet sajnos egyes emberekben túlműködő arroganciából, vagy nem tudom mitől. Példa erre, amikor a kérdezők embercsoportokról, népekről érdeklődnek, a válaszadók jelentős része azonnal rasszistázik. Nem szép dolog embereket pusztán kérdéseik alapján megvetni, megvádolni anélkül, hogy ismernénk őket. Gondolkodjanak el a "kioktató" válaszolók, a kérdezők nem feltétlenül rosszakaratúak, piszkosak, egoisták, stb., egyszerűen érdekli őket a dolog, kíváncsiak a témában mások véleményére. Nem kérdésük bírálatát, hanem kulturált válaszokat várnak.
5. válaszoló vagyok 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!