Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha idegesek vagytok, hogyan...

Ha idegesek vagytok, hogyan nyugtatjátok meg magatokat?

Figyelt kérdés
köszi;)
2009. ápr. 14. 17:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%

Üvöltözök, mondom a magamét a férjemnek:D

De én általában mindenen felhúzom magam, hála a hormonoknak...

2009. ápr. 14. 18:40
 12/21 anonim ***** válasza:
98%
Van egy mopszom és addig nyomkodom a hasát, amíg el nem kezd valami altatózenét röfögni, majd elalszom rá és nyugodtan ébredek.
2009. ápr. 14. 18:41
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
elmegyek egy olyan helyre, ahol lehetőleg nem zavarnak és becsukom a szemem és fülhallgatóval hallgatom az egyik kedvenc énekesem számait, mert az ő hangja nagyon megnyugtat és közben próbálok nem gondolni semmire
2009. ápr. 14. 19:37
 14/21 anonim ***** válasza:
88%

elkezdek kegyetlenül ordítozni, aztán ha közlik velem hogy egy idegbeteg idióta vagyok, bemegyek a szobámba és elkezdem rángatni a szekrényt, a falhoz vágom a székem és csapkodom az ajtót, papírzsepit szopogatok :D

ezt akkor ha mérges vagyok, ha viszont görcsölök vagy izgulok akkor sehogy...:D:S

2009. ápr. 14. 22:29
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Járkálok. Hülye szokás, de nekem segít..XD
2009. ápr. 14. 22:45
 16/21 anonim ***** válasza:
82%
Súlyosabb esetben: Orbáncfű tea, Vivaldi: Négy évszak zenehallgatás,ez megnyugtat ,vagy játszom a kutyámmal, tuti,hogy eltereli a figyelememet, és megnevettet!
2009. ápr. 14. 22:57
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Beleverek abba, ami a legközelebb van hozzám. Legutóbb pl. a villanyt kapcsoltam fel ilyen "lágyan". Nem a legszebb dolog egy nőtől, de mindenesetre megnyugszom tőle...
2009. ápr. 15. 17:43
 18/21 anonim ***** válasza:
Zenét hallgatok, énekelek, és közben táncolok
2009. ápr. 15. 18:20
 19/21 anonim ***** válasza:
Becsukom a szemem, leülök és újra értelmezem az addigi gondolataimat azzal a valakivel vagy valamivel kapcsolatban. Általában ilyenkor teljesen gyerekessé válik minden és jól kiröhögök mindent. Ezután egy jó kis zeneszámmal életet csalok magamba. Bár ritkán leszek úgy valóban ideges.
2009. ápr. 15. 18:39
 20/21 anonim ***** válasza:
Ha nem munka miatt vagyok ideges, akkor leülök a rajzasztal mellé csinálni a terveimet, mert mindig van lemaradásom. Ha a munka miatti kilátástalanság van, felhívom a párom, mert jó hallani a hangját. Vagy felteszem a fülesem és Sonata Arctica. :)
2009. ápr. 17. 01:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!