Ha idegesek vagytok, hogyan nyugtatjátok meg magatokat?
Figyelt kérdés
köszi;)2009. ápr. 14. 17:33
11/21 anonim válasza:
Üvöltözök, mondom a magamét a férjemnek:D
De én általában mindenen felhúzom magam, hála a hormonoknak...
12/21 anonim válasza:
Van egy mopszom és addig nyomkodom a hasát, amíg el nem kezd valami altatózenét röfögni, majd elalszom rá és nyugodtan ébredek.
13/21 anonim válasza:
elmegyek egy olyan helyre, ahol lehetőleg nem zavarnak és becsukom a szemem és fülhallgatóval hallgatom az egyik kedvenc énekesem számait, mert az ő hangja nagyon megnyugtat és közben próbálok nem gondolni semmire
14/21 anonim válasza:
elkezdek kegyetlenül ordítozni, aztán ha közlik velem hogy egy idegbeteg idióta vagyok, bemegyek a szobámba és elkezdem rángatni a szekrényt, a falhoz vágom a székem és csapkodom az ajtót, papírzsepit szopogatok :D
ezt akkor ha mérges vagyok, ha viszont görcsölök vagy izgulok akkor sehogy...:D:S
15/21 anonim válasza:
Járkálok. Hülye szokás, de nekem segít..XD
16/21 anonim válasza:
Súlyosabb esetben: Orbáncfű tea, Vivaldi: Négy évszak zenehallgatás,ez megnyugtat ,vagy játszom a kutyámmal, tuti,hogy eltereli a figyelememet, és megnevettet!
17/21 anonim válasza:
Beleverek abba, ami a legközelebb van hozzám. Legutóbb pl. a villanyt kapcsoltam fel ilyen "lágyan". Nem a legszebb dolog egy nőtől, de mindenesetre megnyugszom tőle...
18/21 anonim válasza:
Zenét hallgatok, énekelek, és közben táncolok
19/21 anonim válasza:
Becsukom a szemem, leülök és újra értelmezem az addigi gondolataimat azzal a valakivel vagy valamivel kapcsolatban. Általában ilyenkor teljesen gyerekessé válik minden és jól kiröhögök mindent. Ezután egy jó kis zeneszámmal életet csalok magamba. Bár ritkán leszek úgy valóban ideges.
20/21 anonim válasza:
Ha nem munka miatt vagyok ideges, akkor leülök a rajzasztal mellé csinálni a terveimet, mert mindig van lemaradásom. Ha a munka miatti kilátástalanság van, felhívom a párom, mert jó hallani a hangját. Vagy felteszem a fülesem és Sonata Arctica. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!