Mit csináljak? Butaság emiatt aggódni?
Rokonlélek :))
Én már 31 vagyok és még mindig magamba fordulok a gondolattól, hogy a töredékét sem vagyok képes megvalósítani annak, mint amire TUDOM, hogy képes vagyok. OKTV-t nyertem olyan város, olyan szakközépiskolájában, ahonnan addig még soha senki nem ment egyetemre (max a szakirányu főiskolára évente 1-1). Én voltam érettségiig a város büszkesége, a nagy ász...és valóban sokkal, de sokkal okosabbnak hittem magam...és hiszem még most is.
A logikai rejtvények, de a műveltségi területeken is mindig mindenkit lepipálok ma is.
De sajnos az életben egyszerűen képtelen vagyok érvényesülni. Hiányzik valami nagyon fontos. Az emberi kapcsolatokban, kapcsolatépítésben nem boldogulok kellőképpen. Ennek a hiányában pedig felesleges az a sok tudás, amit felhalmoztam, semmire nem megyek vele.
Úgyhogy ha elfogadsz tőlem egy tanácsot, te talán máshogy végzed: kevesebbet olvass és többet bulizz, próbálj meg beolvadni a társaid közé (akkor is ha gyökéreknek tartod éppen őket). Tanuld meg, hogyan válhatsz a társaság középpontjává és hogyan szerettetheted meg magad mindenkivel (bárkivel).
Ezekre a tulajdonságokra később sokkal, de sokkal nagyobb szükséged lesz, mint a lexikális tudásra vagy az éles észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!