A mai eszeddel mindent úgy csinálnál, ahogy eddig?
Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy biztosan voltak olyan rossz döntések,amelyeket, ha lehetne, változtatnál.
2009. ápr. 14. 12:40
1/8 anonim válasza:
Én az ég világon semmit sem változtatnék, pedig elhiheted, hogy nem volt egyszerű életem. 14 évesen rémesen ostoba voltam és gyakorlatilag elviselhetetlen, ez az egy az amit szégyenlek, de ezt sem változtatnám meg, mert vannak dolgok amikre büszke vagyok és ha másként alakult volna lehet, hogy ez nem így lenne. Elégedett vagyok eddig életem minden percével.
2009. ápr. 14. 12:51
2/8 anonim válasza:
Nem.Sokmindent egeszen maskent csinalnek,de csak akkor ha nem tudnam mi lesz a kovetkezmenye.De ha "annyi"idosen ilyen lett volna a felfogasom akkor lehet,hogy sok minden jo is kimaradt volna az eletembol.
Eddig pl nem hittem hogy mindennek oka van,de mostmar hiszek benne.Pl eleg sokszor atvertek,mikor meg kisseb voltam,de ha akkor nem lettem volna kis hiszekeny liba akkor nem jartam volna rosszul,de mostmar tapasztaltabb lettem az ilyen dolgokban ezert mar nem tudnak konnyeden atverni es hat ha most ennyi idosen vernenek at minden keppen tobbet veszitenek mint akkor.Most ha valaki bantana tutira nem hagynam,mert regen sokat bantottak,csalodtam a baratokban es ez jo mert most "ennyi" idoson jobban tudom ertekelni az igaz baratokat viszont mar nem bizok meg akarkiben.Szoval az "akkori" hulyesegeim most tapasztaltabba tettek.
Szoval valtoztatnek ha ezzel az eszemmel gondolkodnek de nem bantam meg a rossz dolgokat sem mert jo dolgok sulhetnek ki abbol is.
2009. ápr. 14. 13:16
3/8 anonim válasza:
A mai eszemmel egyszerűen mindent másképp csinálnék. Először is nem tanulnék. Utána nem vacilálnék,zsákba vágnám a cumóimat, és elmennék egy óceánjáróra dolgozni, amit akkor nem mertem meglépni. Egyetlen dolog, amit mesterien csináltam, ahogy a páromat megtaláltam, és megtartottam. De azonkívül mindent máshogy csinálnék.
2009. ápr. 14. 13:40
4/8 anonim válasza:
40 éves vagyok, és az életem majdnem fele rémálom volt, úgyhogy én azt hiszem, mindent másképp csinálnék. Kár, hogy nem lehet...
2009. ápr. 14. 13:41
5/8 anonim válasza:
Én még csak 15 vagyok, de ennek ellenére nagyon sok mindent teljesen máshogy csinálnék. De erről már lekéstem. Sajnos... (:
2009. ápr. 14. 14:12
6/8 anonim válasza:
Egy dolgon tuti változtatnék, mert még tapasztalatnak sem volt jó...
2009. ápr. 14. 23:02
7/8 anonim válasza:
Sok mindent egyáltalán nem.
2009. ápr. 15. 22:13
8/8 anonim válasza:
egy valamit biztos határvonalat húznék az okoskodó rokonok és mi közénk,még egyszer nem követném el az illemből bólogtós kislányt:-((((
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!