Vannak itt drogfüggők?
Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 23:35
1/12 anonim válasza:
Nincsenek!Ők nem látnak a kábulattól;-)
2/12 anonim válasza:
Hát én csak szívok, ami nem okoz függőséget, szóval saját tapasztalataimmal nem tudlak segíteni, de másokéval igen, érdekel a téma. Mire vagy kíváncsi?
3/12 anonim válasza:
nem hiszem bár ha lennének is,hülyék lennének kiírni,mert ellenőrzik a kérdést és az IP címet :D
4/12 anonim válasza:
Csak hétvégente űzöm ezt a hobbit. Hétköznap abszolút nem hiányzik, de a hétvégéket sajnos már nem tudom eltölteni ezek nélkül. Bár most szeretném kicsit visszavenni ezeket a dolgokat. Sok volt a "jóból"...
5/12 A kérdező kommentje:
Kedves 3. válaszoló, nem tudom miért kéne a rendőrségnek egy drogfüggő
2011. aug. 21. 16:13
8/12 anonim válasza:
pont azért amit 88%-os belinkelt ;)
bár gyengébbek kedvéért,a drog ILLEGÁLIS
valszeg ezért
10/12 A kérdező kommentje:
Az csak kamu, a rendőrség tud egy csomó drogfüggőről, de nem kezdenek velük semmit
2011. aug. 21. 22:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!