Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért írok ilyen horribilisen...

Miért írok ilyen horribilisen sokat a naplómba?

Figyelt kérdés

Eddig csak néha írtam egy-egy mondatot, dalszövegrészleteket, meg ilyesmiket. De aztán nemrég eszembe jutott egy emlékem, és arról kezdtem el írni, aztán már egészen más dolgokhoz lyukadtam ki, szóval elég hosszú lett.

De azóta, ha elkezdek írni, akkor képes vagyok oldalakon keresztül 'pampogni' mindenféléről. Eddig nem zavart, de most már parázok, hogy valaki elolvassa:D

Más is ilyen sokat ír, vagy csak nekem "jött be" ez ennyire?

2011. aug. 15. 19:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
én is imádok naplót írni:) az a jó, ha sokat írsz, hiszen arra való, hogy megoszd vele a gondolataid, levezesd a feszkót, és hosszú gondolatmenetek papírravetésével katartikus, gondolatformáló érzésben legyen részed. szerintem ez a meditáció egyik formája: D
2011. aug. 15. 19:19
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
én már teleirtam pár füzetet, könyvet, és elég nagy para lenne, ha valaki elolvasná:D de leszarom, mert imádok irni:)
2011. szept. 11. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!