Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért mondja mindenki, hogy a...

Miért mondja mindenki, hogy a 16 éves kor a legszebb?

Figyelt kérdés
mindenhol ezt hallom mindenki ezt mondja, de miért szebb ez mint a többi?
2009. ápr. 13. 18:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%
lepontoztalak, de csak, mert kerted :)
2009. ápr. 13. 20:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
most 19 éves vagyok, és úgy érzem, csak egyre jobb lesz. úgyhogy ez nem feltétlenül van így :)
2009. ápr. 13. 22:56
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

ezt nem a 16 évesek mondják?!:Dlool

sztem am a 20as évek a legszebbek:)

2009. ápr. 13. 22:56
 14/16 anonim ***** válasza:
85%
Én ezt még sosem hallottam. Én utáltam 16 évesnek lenni. Most vagyok 19, és én is úgy érzem, hogy most kezd egyre szebb lenni az életem, de én eléggé későn érő típus vagyok, szóval lehet, hogy ez áll a háttérben.
2009. ápr. 13. 23:16
 15/16 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ez a gimnáziumi évekre vonatkozik az érettségivel bezárólag.Akkor 'érik meg' az ember,akkor tapasztalja meg először,milyen a felnőtt élet,de még nem vágott bele teljesen.Én mikor bekerültem egyetemre örültem,hogy nincs több matek,meg igazolatlan óra stb.De bennem voltak azok az emlékek,amiket akkor tapasztaltam meg először meg,hogy tényleg azok voltak a legnagyobb problémák,hogy hova menjünk este,mit igyunk.Jó most is ez van kb.minden hétvégén,de akkor valahogy sokkal frissebb volt,meg ha valamit elk*rtunk,még büntetlenül helyre lehetett hozni,nem az volt,hogy ha nem írom meg azt a zh-t minimum hármasra akkor mi lesz?
2009. ápr. 14. 15:57
 16/16 anonim ***** válasza:
56%
Az első válaszolóval egyet értek.Nekem is a 16 volt a legjobb.Haverok,buli,fanta!:-) Minden király volt!A nehézségek eltörpültek,mindennapos buli hegyek.Szex lánnyal,fiúval (én lány vagyok),sulis ökörködések,mindig nevettünk mindenen...stb.Most meg 29 évesen,az osztálytársakat már nem ismerem,a régi barátok már lemorzsolódtak (mert párra leltek,és megváltozott az életük),ezen kívül 2 melóhelyen dolgozom.Számlák,fáradság,ritka szórakozás.Á,teljesen más,negatív értelembe. :-(
2009. ápr. 16. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!