Miért mondja mindenki, hogy a 16 éves kor a legszebb?
Hát igen a 'good old days'...16 évesen nem értékeli még az ember sokra,de érettségi után azonnal rájössz,hogy a gimis évek után valahogy más az íze a nagybetűs életnek.És ezek az emlékek(osztálykirándulások,házibulik,az első alkoholizálás,irtó béna csajozások)örökre bevésődnek az emlékezetedbe,és mindig kicsit elérzékenyülsz,amikor a haverokkal felidézitek ezeket.
De szerintem az él igazán jól,akinek a gimis évek után is a szabadságról szól az élete,aki nem az álmait kergeti,hanem keményen tesz is azért,hogy azokat elérje.
22 vagyok és nekem most jobb, mint 16 évesen volt...
oké, hogy akkor nem kellett dolgozni, meg munka mellett tanulni meg úgy általában, élni a felnőttek életét, de ez így több kihívást jelent és izgalmasabb :)
kattekop
Én általánosságban nem tudok nyilatkozni, de én szerettem 16 éves lenni. Én lány vagyok, 16 évesen hajjajj... :) 16 évesen én állandóan szerelmes voltam, szinte minden hétvége buli volt, már nem volt túl sok megkötés arra, hogy mikor érjek haza, csak hogy tudják, hol vagyok. Suli után vagy hazamentem enni és utána vissza a belvárosba haverokhoz, vagy haza se mentem, mentünk törzshelyünkre. Jó alakom volt, vagány de szexi csaj voltam, minden pasinak bejöttem. Még belefértem a kedvenc skót kockás rakott szoknyámba, ami amúgy gyerekruha volt :) Szóval tényleg igen vékony voltam :)
És amúgy is, minden poén volt, és ha belegondolok, hogy mik voltak akkor a komoly problémák... :D Kb. hogy hová menjünk este bulizni, vagy hogy valaki azt mondta a hátam mögött, hogy beképzelt vagyok. Na bár csak most lennének ilyen gondjaim.
Azóta férjhez mentem, szültem egy gyereket, elváltam, a régi szoknyám már sose lesz rám jó, szórakozásra pénz is, idő is ritkán jut, stb. Szóval igen, 16 évesnek lenni tényleg talán a legjobb volt. Bár én úgy mondanám, hogy 16-19 éves korom között volt a legjobb.
Istenem, milyen retek hely az...
Felkapott, szinte csak a kislibák és a menőmanók járnak el ilyen helyre. (sajnos ők vannak a legtöbben, akik eljárnak bulizni, mert az erősen 20 felettieknek nem mindig jut idő vagy pénz, a gyerekeknek meg más gondjuk sincs)
Itt ahol én élek, (nagyváros) szinte csak egy hely van ahol van "face control"! Remélem nem kell hangsúlyozni, hogy nagyon nagy megváltásnak számít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!