Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szoktatok lehangultak lenni?

Szoktatok lehangultak lenni?

Figyelt kérdés

Nem tudom ha van valami jobb szó erre,

de mikor úgy érzitek mintha minden fölösleges lenne..

Mit csináltok ilyenkór. Én ellég gyakran vagyok lehangúlt, mondjuk egyértelmü mert nincs igazán életem...

2011. aug. 13. 20:27
 1/5 anonim válasza:

persze rendszeresen...

én olyankor kétségbe is esek egy kicsit, hogy hogyan tovább.

Ami segít ilyenkor ha barátokkal szerevezek sok-sok programot vagy rendelek egy pizzát és egy jó film közben eszem meg, estleg zenét hallgatok.

Aztán ha túl vagyok ezen mindig jön egy takarítós időszak, olyankor változik minden. A hajam, a szobám, rendet rakok. Kezdetnek mindig veszek egy forró fürdőt.

Aztán ha ez is megvolt akkor tudok visszatérni a rendes kerékvágásba.

(hónaponta van egy-egy ilyen időszakom)

2011. aug. 13. 20:38
 2/5 A kérdező kommentje:

te ugye lány vagy? :)

Hú, nekem majdnem hogy hetente, általában azért mert nem vagyok elfoglalva valamivel..

Engem az húz le, hogy a tovább tanulásal meg úgy általában az életem jövöjéröl kezdek gondolni...

2011. aug. 13. 20:45
 3/5 anonim ***** válasza:

"Nem tudom ha van valami jobb szó erre"

Pl. lehangolt.

Egyébként én sosem szoktam.

2011. aug. 13. 21:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Valami nagyon kreatív dolgot csinálj. Mi érdekel, mi a hobbid, mi az érdeklődési köröd?

Pl. ha a divat, akkor tervezz ruhákat.

Ha szeretsz írogatni, írogass.

Ha a weblapkészítés, fejlesssz weboldalt.

Így gondolom

2011. aug. 13. 21:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne húzd le a WC-t, hanem gyűjtsed a szart. Már van is egy hobbid, ami értelmed ad az életednek. Ha esetleg 70 éves korodra sok lenne a trágya a klotyóm, odaajándékozhatod valamelyik vadasparknak vagy füvészkertnek.
2011. aug. 14. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!