Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez gáz? (Kérdésed túl rövid,...

Ez gáz? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Kb 1 éve lebuktam h loptam. :S Egyik barátnőmmel találtuk ki,hogy jó lenne ruhákat lopni. xD 3 hónapig nem buktunk le,minden héten mentünk,volt olya,hogy kétszer is. Először a ruha alá vettük fel,utána vittünk táskát,volt olyan hogy 3 farmerrel,több fölsővel sétáltam ki a boltból. Aztán gondolom,mikor gyanús lett nekik,hogy fogy az áru,jobban vigyáztak,és hát lebuktunk. :S Kínaiaktól loptam,nem bántam meg semennyire. Anyum tudta. Sztetek gáz hogy nem érzek megbánást?
2011. aug. 10. 18:43
1 2
 11/14 kriszesz91 ***** válasza:
88%
NE LOPJ! Ilyenkor mire gondol az ember? a lopásra persze hogy lop... ideje kimenni Angliába... :(
2011. aug. 11. 20:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen gáz!Mégis mit vársz mit mondjak?Ugyan már hát te olyan okos ügyes kislány vagy lopjál csak még!Nem bántad meg?Annál jobb nem forgolodsz este az ágyadban!De komolyan hogy unhattátok ennyire magatokat?Én se szívlelem a kínaiakat de azért még is hogy lophatsz úgy egyáltalán.Egy alkalom jó van jó kis buli volt de hogy többször is.De persze gazdag fruska unatkozik keresi az izgalmat következőnek ki lehet próbálni az útszéli munkásságot az is jó buli...
2011. aug. 17. 01:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha kereskedő lennél és jóakarattal (meg azért, hogy legyen miből élned), külföldön árulnál cuccokat, és tőled lopnának? Örülnél, mi?
2011. aug. 21. 13:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Szép mocsok
2011. szept. 6. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!