Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Jogosan gondolhatom ezt?

Jogosan gondolhatom ezt?

Figyelt kérdés
Még mikor iskolába jártam megfogadtam hogy az egész szünetet a tanulásnak fogom szentelni, de így a nyáriszünet végefelé úgy érzem hogy nem tanultam eleget... alig fél hónapot tanultam aktívan, a többi időt pedig a barátaimmal töltöttem. ÚGY ÉRZEM HOGY NINCS ÉLETEM.... ilyen sokat a barátokkal lenni tanulás helyett, kezdek elgondolkodni hogy milyen ember vagyok, tanulni kellett volna de már késő az egész szünetet végig tanulni....
2011. aug. 10. 00:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Akkor van életed, ha könyveket bújsz? Oké, művelődni, okosodni nem bűn, sőt....... De inkább az nevezhető életnek, ha haverokkal vagy, ugyanis az élet rövid, egyszer van, ha minden igaz, akkor miért könyvekbe bújva élnéd le... :D
2011. aug. 10. 00:33
 2/9 A kérdező kommentje:

én még régebben írtam egy verset...azóta ez a himnuszom e szerint élek

Ha tanulok akkor én mindent el érek,

hogy nem tudom a választ, attól nem félek,

tanulás az életem, tudatlanságból nem kérek,

minden pillanatban én a tanulásnak élek.

Az álmom hogy én legyek a legokosabb ember,

és ne csak egy olyan ki okulni nem mer,

a könyvek ringatnak mint a hullámzó tenger,

és ez nekem többet ér mint marley-nak a kender.

azt mondod változtatnom kéne ?

2011. aug. 10. 00:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Csak egy kicsit, vigyél több életet az életedbe, legyen színesebb, egyik unokatesóm is világ életében jó tanuló volt, ha 4-est kapott, már kibuktak a szülei, és ő is, emelt szinten kitűnőre érettségizett, azóta ha jól tudom, egyetemre jár, és ugyanúgy szín 5-ös, de gyakran találkoztam vele billiárd teremben, bowling közben, tehát ezzel azt akarom mondani, hogy többet járj társaságba, szórakozz, sportolj valamit, amik persze nem veszik el a teljes idődet, hogy tanulhass is. Valahogy próbáld beosztani az időd.
2011. aug. 10. 10:54
 4/9 A kérdező kommentje:

köszi a választ megpróbálok " élni " ahogy írtad.

Egyébként te milyen tanuló vagy ?

2011. aug. 10. 13:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem is van néha bűntudatom, mert nem tanulok. De van egy dolog, amit könyvekből nem nyersz: Tapasztalat! Amik nélkül elveszel. Ha egész nap a szobádban ülsz nem beszélgetsz. Nem hallasz történeteket, amik valóban megtörténnek. Nem tudsz majd érdemesen kommunikálni. És a tudást nem csak könyvekből szerezheted meg.

Nem fogod tudni, hogy milyen érzés, amikor valaki hozzáér a kezedhez és még a térded is remeg. És még percekkel utána is érzed a bőrödön.

Vagy,a mikor minden titkodat elmondhatod valakinek és aztán minden könnyebb. Vagy, amikor a barátaiddal beszélgetsz és olyan vicceset mondanak, hogy már szinte sírsz, de nem bírod abbahagyni.

Ne hagyd ki ezeket se!

Most már csak az előzőt tudom ismételni. Mindenkinek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen! Oszd be az időd. Úgy lehet minden a tiéd -és majd rájössz; ehhez nem is kell az egész világ. :)

2011. aug. 10. 21:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok :D. Az előttem szólónak is igaza van teljes mértékben. Én most érettségiztem 4,1-es átlaggal, nem egy kimagasló, de őszinte leszek, nem sokat foglalkoztam könyvekkel...... :D

Amúgy szabad megkérdeznem, hogy hány éves is vagy kedves válaszoló?

18/f

2011. aug. 11. 00:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Béna a versed.
2011. aug. 11. 11:29
 8/9 anonim ***** válasza:
19/L :)
2011. aug. 11. 13:39
 9/9 anonim ***** válasza:
figy,én is tanulni akartam,de én szó szerint semmit sem tanultam...letöltötteme egy játékot és avval elvoltam egész nap >.< 14/L
2011. aug. 25. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!