Csak én vagyok ilyen érzékeny lelkű?
Figyelt kérdés
Ti hogy vagytok vele,mikor titeket megaláznak,megbántanak,megsértenek,kibeszélnek? Mert engem mostanában sok ilyen ért,ahol dolgozom.Nem rég kezdtem.És egyszerűen nem tudom magam túltenni rajt.Állandóan ezen kattog az agyam,és annyira rossz.Nem tudom elfelejteni.Pedig tudom h elkéne,mert még sok ilyen lesz az életbe biztos:S Ilyenkor egy szerencsétlen senkinek érzem magam:( Vagy csak én veszem ilyen komolyan?2011. aug. 8. 21:55
11/17 A kérdező kommentje:
nem hiszik azt hogy az állásukra pályáznék,mert tudják hogy csak most nyáron vagyok ott ugye szeptemberig és többet nem látnak.Csak azt tudnám addig hogy bírom ki.Mert egyáltalán nem barátságosak,átnéznek rajtam.És így olyan nehéz kibírni.Ha az embernek lennének ott barátai máris könnyebb lenne:(
2011. aug. 8. 22:28
13/17 A kérdező kommentje:
szálloda :(
2011. aug. 8. 22:31
14/17 anonim válasza:
És mindenki szemétkedik veled egytől-egyig? Nincs senki, akivel barátkozhatnál? És ki szemét veled? A főnök is? Fiatalok, akik ott dolgoznak?
15/17 A kérdező kommentje:
Nem is nagyon lehetne barátkozni,mert mindenki rohan.És ugye ők már 1 össze szokott társaság.Én meg oda mentem,és ilyen kis kívülálló vagyok:(Nem foglalkoznak velem.Ha hozzám szólnak az is csak annyi h mit csináljak,és ordítoznak ha valami nem tetszik.
2011. aug. 8. 22:45
16/17 anonim válasza:
Sajna ilyen a NAGYBETŰS ÉLET!!! Egyre kevesebb a kedves segítőkész EMBER!Aki becsületes munkaszerető nem sokra becsülik! Én is sokat szenvedek hasonló dolgok miatt. A család és a társ léte tud igazán segíteni.
17/17 anonim válasza:
Ezellen nem tudsz mit tenni sajnos. Én is ilyen érzékeny vagyok, amit kicsit szégyenlek fiú létemre, de ez van. Amit tehetsz, hogy összeszorítod a fogadat, és próbálod elengedni a füled mellett amiket mondanak. Ezt a 3 hetet még csak kibírod valahogyan. Én iskolában voltam hasonló helyzetben, nem egyszer sírtam is amiatt, hogy úgy beszélnek velem mint valami kapcaronggyal, tudom, hogy nagyon rossz, megalázó, de tudod ami nem öl meg, az keményít. Sok sikert.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!