Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mikor éreztél eddigi életedben...

Mikor éreztél eddigi életedben a legnagyobb fájdalmat?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 21:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
34%
nem emlékszem bazĐmeg csak a jóra emlékszem, csak azt jegyzem meg, szeretek élni nem depizek
2011. aug. 24. 04:58
 12/19 anonim ***** válasza:
92%

Fizikai: Amikor a múlt évnek szinte a felét kórházban töltöttem.. Szörnyű volt..

Lelki: Mikor a szüleim különköltöztek... És amikor rájöttem , hogy az elméletileg "legjobb barátnőm" egész végig csak kihasznált.. (Ez a kettő egy időbe történt..)

2012. ápr. 11. 21:43
 13/19 anonim ***** válasza:

Amikor elfertozodott a karom es nem mehettem orvoshoz.

Azt hittem le fogjak vagni :S

2013. jan. 30. 21:29
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Mikor a szerelmem börtönbe került.
2013. jan. 31. 22:25
 15/19 Andika98 válasza:

Fizikai:Kiskoromban beleállt egy vasrózsa a lábamba.:/

Lelki: Volt egy barátom akit nagyon szerettem..Nagyon jól elvoltunk.Nagyon szerettük egymást.Sokat voltam náluk és ő is nálunk! Egyszerűen nélkülözhetetlenek voltunk egymás számára. Mindent feláldoztam volna érte..már 5 és fél hónapja jártunk amikor belépett egy harmadik fél az éltünkbe. Tönkretett mindent.A mi legerősebb kapcsolatunk szertefoszlott. Elkezdődtek a veszekedések köztünk. Egyre jobban vonzódott a másik lányhoz. A végén megcsalt vele..Én tudtam róla,hogy vele találkozgat,őt öleli amikor még jártunk,de úgy tettem mintha nem érdekelne..Annyira szerettem,hogy nem tudtam haragudni rá..Sőt még a családomat is cserbenhagytam ő miatta.Próbáltam kisimítani a dolgokat,hogy a kapcsolatunk helyrejöjjön..Sajnos sikertelenül jártam! A végén már nem volt lelkierőm harcolni a másik fél ellen és szakítottunk! Akkor teljesen összetörtem..Millió darabkába! Már jobban vagyok! Nem fáj annyira..! De még mindig bennem van az a szenvedés,az a bánat,szomorúság!

2013. febr. 3. 13:20
 16/19 anonim ***** válasza:

Testi: sosem voltam görcsölős, de az egyik menstruációs görcsömnél majdnem összeestem a fájdalomtól.

Lelki: amikor tesóm majdnem meghalt miattam, és amikor anyukám elvetélt.

2013. febr. 3. 13:34
 17/19 anonim válasza:
100%

Testi: Amikor ráejtettem a 200 kilós súlyt a középső ujjamra,kb 10 éves koromban,és ketté repedt az ujjam.

Lelki: Amikor a nagymamám agyvérzésben meghalt,teljesen összetörtem,pár hónap múlva anyukám bekerült ismeretlen okból a kórházba,hatalmas fájdalmak miatt,pár év múlva pedig azért mert a barátom megcsalt.

2013. jún. 2. 00:01
 18/19 anonim ***** válasza:
93%

Bár még fiatal vagyok, biztosan lesznek ennél sokkal rosszabb eseteim is, de azért én is megosztaná őket. (15/L)

Fizikai: Hasfájás. De komolyan. Kb. 7 éves lehettem, amikor beteg voltam, és egyszer csak úgy elkezdett fájni a hasam, hogy egyből kipattantam az ágyból és térdre rogytam.

Lelki: Az önbizalmam amúgy is a béka segge alatt van, szóval ha valamit olvasok/hallok a témában egyből a sírógörcs kerülget. De milyen témában is? Az alakom. Sokakkal ellentétben nem az zavar, hogy picit ducibb lennék, hanem pont hogy az ellentéte, vékonyabb vagyok az átlagnál. Akárhányszor látok fb-n egy posztot "Így lehetnek a duci nők szépek" címszóval, és megnézem alatta a kommenteket, szinte (kit akarok hülyíteni? Nem szinte, biztosan!) sírni kezdek, lehet, hogy ciki, de ez van.

Szóval nem egyszer történt a legnagyobb fájdalmam, hanem folyamatosan, és néha van, amikor egyszer csak előtör.

2013. jún. 24. 00:41
 19/19 anonim ***** válasza:

Lelki: Talán amikor a volt barátom szakitott velem. Én úgy éreztem, mindent megteszek kettőnkért, próbáltam neki mindenhogy támaszt nyújtani, gyakran kimutatni, mennyire szeretem...Ráadásul néha betegesen féltékeny is tudok lenni, de mikor mondta, hogy zavarja, hogy féltékenykedek más lányokra, főleg egyre, aki a legjobb barátja volt, megpróbáltam leszokni róla. Persze még azután is kb forrtam a dühtől, mikor más lányokkal láttam beszélgetni, de nem szóltam semmit. Aztán egyszer szakitott velem. 3 nap múlva pedig láttam, hogy kiirta facebook-ra, hogy kapcsolatban van. A legjobb barátnőjével, aki miatt állandóan féltékenykedtem és teljesen jogosan. Sosem éreztem még magam annyira becsapva, ráadásul még vagy másfél hónapig szerelmes voltam belé és zaklatni kezdtem, tényleg úgy viselkedtem, mint valami őrült szajha...Végül sikerült elengednem, de azóta még bizalmatlanabb vagyok másokkal..

Fizikai: Kb 5-6 éves lehettem, mikor legóztam a szobámban, a földön. És épp az ajtó előtt ültem és valaki be akart jönni a szobámba és ahogy kinyitotta a befelé nyiló ajtómat, rátolta valahogy a kislábujjamra és beszorult alá és vagy 5 másodperc volt, mire sikerült letolni róla. Ez mondjuk nem olyan sok, de akkor egy örökkévalóságnak tűnt kb :D És ha jól emlékszem, be is dagadt, aztán le is esett a köröm, egy az egybe. És elég sokáig fájt.

A másik, mikor lyukas lett az egyik fogam és ki kellett húzatni és mikor elmentünk a fogorvoshoz, adtak az inyembe egy érzéstelenitős szurit, amire azt mondták, csokoládé izű, közbe ilyen hót undoritó, nem is tudom milyen ize volt....Mintha valami kölnit meg arctonikot meg szájvizet összekevertek volna köptetővel. Rohadtul nem csoki...Na és nem elég, hogy maga a szuri is elég fájdalmas volt, kiküldtek a váróba azzal, hogy várni kell pár percet, mire elkezd hatni az érzéstelenitő. Kimentünk és 5 perc se telt el, mikor éreztem, hogy lezsibbadt az egész inyem, aztán kb a fél arcom. Utána valamiért nem hivtak vissza vagy 20 percig, pedig mire visszamentünk, már el is múlt az érzéstelenitő hatása. Ezután igy is húzták ki a fogamat, hogy végig éreztem az egészet...

17l

2016. márc. 6. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!