Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A peniszmeret miatti szorongas...

A peniszmeret miatti szorongast es kisebbsegi erzest hogyan lehet lekuzdeni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nagyon regota szorongok a meretem miatt. Kamaszkoromban, amikor elkezdett valtozni a testem, megijedtem, mert a peniszem nem nott es nem neztem utana a dolgoknak, nem mertem senkitol rakerdezni, tajekozatlan voltam es nem tudtam, hogy van olyan, hogy verpenisz, es igazabol az atlagos meretekkel sem voltam tisztaban.

Azt hittem, hogy az enyem korosan kicsi, amit rejtegetnem kell, nem szabad, hogy ez valaha is kideruljon.

Ezert sosem mertem osszejonni lanyokkal, azokat is visszautasitottam, akik konkretan szerelmesek voltak belem.

Amugy nem vagyok egy befordult, ultradepresszios valaki, aki haragban van az egesz vilaggal es nem erdekli semmi, vagy kopkod a nokre, amiert azok kizarolag csak a nagyfarku fiukat kedvelik (mert tudom, hogy ez nincs igy), es kifejezetten sok lanynal lett volna eselyem. De bennem maradt a szorongas, kevesnek erzem magam, nehezen teremtek kapcsolatot mas emberekkel, foleg lanyokkal.

Nehezen fejezem ki magam masok elott, folyton jon a gondolat, hogy mit gondolhatnak rolam, mi tortenne, ha kiderulne a titkom...

Sajnos haverok kozott is frusztralva erzem magam, hisz mar boven elmultam husz eves es meg nem volt kapcsolatom, fura vagyok, zarkozott es mindig ugy erzem, hogy meg kene magyaraznom, hogy ez azert van, mert zavar a peniszmeretem, viszont nem akarom, hogy ez a titkom kideruljon, nem akarom nekik elmondani! Rosszul erzem magam koztuk, hiszen ha elokerul a szex es szexualitas temakore, en olyankor feszengek, nem tudok hozzaszolni, nem tudok elmenyekrol beszamolni, meg olyanokat sem tudok mondani, hogy "huu, de megd*gnam ezt a csajt", mert sosem hittem el magamrol, hogy nekem lenne eselyem, vagy jogom barkivel is lefekudni, frusztral az egesz tema...

Nem annyira a peniszmeretem zavar mar, hanem az, amilyenne ez a sok evnyi szorongas tett!

Hogyan lehet ezt a szorongast, kisebbsegi erzest lekuzdeni? Erdemes lenne ezzel mar szexologust, vagy pszichiatert felkeresni?

Vagy sokkterapiat kene alkalmazni es egyszeruen belevagni a kozepebe es csinalni azokat a dolgokat, amik nehezseget jelentenek szamomra?

Vannak itt olyan fiuk, akik ugyanilyen cipoben jarnak/jartak?? Ti hogyan leptetek ezen tul?

(Bocsanat, hogy hosszu lett es hogy nincsenek ekezetek... ja, es lehet, hogy a kerdest nem ide kellett volna irnom, mert talan ez mar inkabb onismereti jellegu)

2011. aug. 8. 10:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Link még egyszer:

[link]

2011. aug. 8. 14:51
 12/14 A kérdező kommentje:

Koszi Mac!

Mar en is sok ilyen cikket olvastam, sokat foglalkoztam a temaval. Csak talan tul sokaig eltem tevhitekben es bennem maradt huszonevesen is ez a kamaszos felelem, hogy jujj, vajon mit gondolnak rolam masok, mi van, ha nem fogok megfelelni, mi van, ha ki fognak nevetni...

Tenyleg az okozhatta igazan a zavart, hogy lankadtan olyan pici es vekony, mint egy kisgyereke, lankadtan tenyleg nevetseges latvanyt nyujt, amit jobb takargatni es eltitkolni, de sokaig arra kovetkeztettem, hogy a merev meretem is nagyon rohejesen kicsi!

A belinkelt irasbol egy sor:

"Átlagos péniszkerület (merev állapotban): 8.8 - 10 cm"

Ez viszont szamomra nehezen hiheto, ennel azert joval nagyobb az atlagos kerulet szerintem... meg az enyem is vekonynak szamit szerintem, pedig 10 cm-nel nagyobb a kerulete!

2011. aug. 8. 15:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Pont most akartam feltenni egy ilyen kérdést. Kb szó szerint ezt írtam volna én is. Egy megoldás van: azt csinálni amitől a legjobban parázol: sex. Én erre jutottam, viszont már annyira bennem van, annyira gátlásos vagyok, hogy nem tudom hogy hozom össze. Max elmegyek valami drága luxus prostihoz, mert ott talán egyszerűbb levetkőzni a gátlásomat, mivel nála ez nem szempont. És ha már egyszer megtettem azt amitől parázok, talán lesz elég önbizalmam.

http://www.youtube.com/watch?v=0XrZ3i__T5M :D

19/F

2011. aug. 10. 10:21
 14/14 anonim válasza:

Énis hasonló helyzetben voltam, de nem is a méret miatt csak simán önbizalomhiány miatt.Egy pár lánynak bejöttem de azokat általába visszautasitottam amit igy utólag eléggé megbántam.Voltak lányok akik nagyon tetszettek de ök elutasitottak ami engem nagyon rosszul érintett.Az egyetlen esély szerintem ha valamilyen modon szerzünk némi önbizalmat, mert ezt a gátlást másképp nehezen lehet legyözni.Az az igazság, hogy nekem ez nagyon nehezen megy.Kezdek antiszociális lenni már nem járok társaságba elég gyakran, kevés bennem az empátia is.Próbálok ezzel együtt élni de egyre nehezebb.De ne aggodj nem kell minden lánynak 20cm fasz.Menj a konditerembe gyurni állitolag attól lesz önbizalom és ugy szerintem legyüröd a gátlásod.Bocsi ha nem ilyen válaszra gondoltál.

Üdv 21/F

2011. aug. 10. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!