Kövessem az álmaimat?
Az évek folytán rengeteg elképzelésem volt a jövővel kapcsolatban. Ez elég változó. Nem tudom miért de szeretnék híres lenni, elérni valamit. Mikor említettem anyámnak azt mondta ne álmodozzak, meg ilyenek. De nem tudnék csak úgy élni, elvegyülni a társadalomban. Szerintem így nem lennék boldog. Gondoltam lehetnék rendező vagy színész vagy valami. Nem tudom, hogy kéne mind ezt elérni, csak azt tudom, hogy el akarom érni.
Nektek mi a véleményetek? Biztos vagyok benne, hogy más is volt hasonló helyzetben.
17/F
Ne add fel az álmaidat, mert mások nem hisznek benne:D
És első sorban olyan mércét állíts magad elé, amiről tudod, hogy sikerülni fog.-úgy értem, ha nem hiszed el, hogy meg tudod valósítani, hagyd a francba. De ha kitartó vagy, elszánt, és van önbizalmad, akkor van esélyed, Bármire:D
Mintha magamat hallanám...
Én is elképzelhetetlennek tartom azt, hogy ,,elvegyüljek a társadalomban"!Azt hogy pl tanár legyek vagy ilyesmi.(nem arról van szó, hogy lenézem őket)
Az ismerőseim mindig mondogatják, hogy ,, civil" munkát szeretnének, de én ezt úgy érzem nem tudnám elviselni.
Én is beszéltem anyával erről, de nem nagyon volt elragadtatva!,,Végezz el egy bármilyen egyetemet és utána menj el mondjuk bankos kisasszonynak!"
És ami az egészben a legrosszabb, az az, hogy senkivel nem tudok erről beszélni, mert hülyének néznek és elküldenek, hogy:,,menj már!inkább tanulj valami normális szakmát, úgysem fog sikerülni!"
Szóval egyedül kell elérnem az álmaimat!:) :/
szia!a ,,sorstársad" vagyok!:D
írnék neked, de nem lehet privátot írni!szóval írj te ha szeretnél!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!