Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Érez még így valaki?

Érez még így valaki?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Sokszor érzem azt, hogy szívesebben lennék inkább pasi, mint lány.
2011. aug. 7. 16:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért érzed így? Ezt fontos leírnod.
2011. aug. 7. 16:41
 2/7 A kérdező kommentje:

Az lehet, hogy fontos leírni, de ezt nekem nehéz szavakkal leírni, hogy miért érzek így.

Egyszerűen csak pasi akarok lenni. Pasi ruhákban járni, hogy olyan illatom legyen, mint egy pasinak.

Nem tudom, hogy miért.

2011. aug. 7. 18:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Én meg néha úgy érzem , hogy szívesebben lennék nő mint csávó 19f
2011. aug. 7. 19:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is nagyon gyakran érzem így. Folyton fiúkkal lógok, a boltokban mindig a férfi részlegen kötök ki (ahol persze nem veszek semmit, csak nézelődök), és sokszor férfinak képzelem el magam. Ennek nagyon egyszerű az oka (nálam). Egyszerűen utálom a lányokat. Nem bírok rájuk sem nézni, sem hozzájuk szólni, a jelenlétüket is nehéz elviselnem. Fogalmam sincs, hogy miért van ez, de nekem az összes lány teljesen egyforma és visszataszító. Biztos vannak, akik utálnak emiatt, de nem szándékosak az érzéseim, ezért próbálom nem kimutatni őket, egyszerűen próbálom a lányokat nem észrevenni. Az egyetlen dolog, ami miatt talán mégis inkább maradnék lány, hogy a fiúkhoz vonzódom, és egy meleg srác azért mégsem szeretnék lenni.
2011. aug. 7. 19:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Én szintén!

És, hogy miért? Gőzöm nincs. Egyszerűen könnyebb az életük, és nem hallgatják nap mint nap egymás szánalmas nyávogását. Nincs sok lány barátom, viszont a srácokkal igen jól elvagyunk. Számomra nem pálya a magassarkú cicanacival, meg a k@rva nagy dekoltázsú póló amiből minden kis k@rvának kinn van a fél melle és azzal villog.

Szerintem kellünk mi is az emberiségnek, hogy ne csak az árkádok legyenek tele, hanem a bmx pályákon is ott legyen a másik nem, a lányok:D 17L

2011. aug. 7. 21:07
 6/7 anonim ***** válasza:
én lány vagyok és egy barátnőm van a többi mind fiú de csak haverok
2011. aug. 9. 21:19
 7/7 anonim válasza:
Én is fiú akarok lenni! Folyton az áruházban a pasi részleget bámulom! Nem tudom miért!! Vonzódom a fiús sportokhoz, és nagyon szeretnék fiú lenni! Csak mit szólna a családom? :( És az a gáz, hogy persze a fiúkhoz vonzódom, így ahogy már mondtátok, melegnek lenni nem jó... Sokszor megfordult a fejemben, hogy nem vagyok-e leszbikus, de nem lehet, mert a fiúkat szeretem! De utálom a lányos pólókat, és amúgy is csak fiú haverjaim vannak. Van egy csaj az iskolában, aki mindig fiús cuccokban jár, és még az ünnepségeken is fiú ünneplőben és nyakkendőben van! Úgy irigylem, hogy megteheti!
2012. máj. 19. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!