Ez rossz dolog vagy más is érez így?
Figyelt kérdés
Örülök neki ha valaki olyan szenved, szomorú, vagy nem jönnek össze dolgok azoknak akik nekem rosszat tettek. vagy azt szeretném hogy aki nekem rosszat tett legyen szomorú, szenvedjen ne jöjjön össze semmi neki mert én abban örömömet lelem:S ez normális dolog?:S vagy gonosz vagyok..?2011. aug. 27. 21:51
2/3 anonim válasza:
Nem tudom én is ilyeneket érzek egy illető iránt , a legrosszabbakat kívánom neki.
3/3 anonim válasza:
ha oda megyek hozzád, nemiszerven rúglak, majd gyomorszájon, azután arcon, attól én érzem jobban magam. járj inkább templomba és gyónj meg valamelyik papnak, mert elég sötét lelkű vagy! abszolút nem normális, hogy ezt érzed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!