Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak én érzem így? :D

Csak én érzem így? :D

Figyelt kérdés
Nos a helyzet az, hogy én úgy érzem, különb vagyok sok embertársamnál. Abban az értelemben, hogy úgy érzem sokkal másképp látom a világot, másképp gondolkodom mint ők, egyszóval (lehet nevetségesen hangzik) én egy megvilágosult embernek érzem magam :D. Nem vagyok beképzelt, sőt, van azért önbizalomhiányom rendesen, nem erről van szó. Tényleg én úgy érzem mindenben meglátom, azt, ami valójában, és olyan gondolataim vannak, amik szerintem más embernek eszébe sem jutnak. Ezért érzem magam kivételesnek. Nagyon sokat gondolkodom, sokat vagyok egyedül egymagam és akkor csak gondolkodom és gondolkodom filózom az élet nagy dolgairól, megvitatok magamban mindent. Vicc nélkül, én fullosan, frankón azt érzem, hogy a gondolataimat, a világról a dolgokról, meg a többi emberről tökéletesre csiszoltam, tökéletes véleményt alkottam mindenről és mindenkiről. Tényleg szeretek gondolkodni. :D A kérdést azért tettem fel, mert kiváncsi vagyok, ti is így érzitek-e magatokról, mert ha közületek mindenki így érez, akkor valószínűleg nem vagyok világmegváltó, mivel minden ember ezt gondolja magáról. :D A másik lehetőség, hogy bolond vagyok. Őszinte válaszokat kérek! :D
2011. aug. 6. 22:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kevesebb vigyori szmájlival, ha kérhetem!
2011. aug. 7. 14:59
 12/14 hümi ***** válasza:

na jó akkor én is kivételes vagyok. :D

szoktam csakúgy egyedül magamba gondolkodni, és sokszor nem értem meg az embereket h tudnak olyan "furák,mások" lenni, meg úgy a világról is.. szal nem vagy egyedül :D

2011. aug. 7. 17:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Amikor szétnézek magam körül, engem is hasonló érzések kapnak el :D Imádok gondolkodni, a munka/tanulás pedig csak még jobban inspirál. Annyiban különbözünk, hogy én nem tartom magam tökéletesnek, de hogy az adott pillanatban nincs ember, akinek az én ötletemhez hasonló retardáltság jusson eszébe, az is biztos. Néha klinikai esetnek tartom magam, de büszke vagyok rá, hogy nem vonulok a nyájjal, a birkák közt bégetve.
2011. aug. 7. 22:17
 14/14 anonim ***** válasza:
95%-98%-ig így érzem magam valamennyire
2011. aug. 8. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!