Miért röhögnek rajtam az emberek? :S
Figyelt kérdés
Borzasztó elveszik az életkedvemet teljesen. Bárhol avgyok bárhova megyek mindig vkik kiröhögnek.Nem képzelem be! Nem vagyok túlzottan kövér,nem vagy túl alacsony,sem magas,sem vékony,próbálom követni a divatot..nem evszek fel neon zöld polót meg rózsaszín gatyát:S semmi feltűnőt,néha egy kis smik..szempillaspirál és szemceruza a max. nem vagyok pattanásos..semmi feltűnő. Mégis kiröhögnek. Főleg az ilyen csőgatyás magassarkús agyon sminkelt lányok meg a szintén csőgatyás converse cipős fiúk.. Mi a bajuk velem?:S Annyit írjatok nekem,hogy ti ha kiröhögtök vkit,akkor mi az oka?2011. aug. 5. 18:02
11/11 anonim válasza:
én egy csőgatyás,tornacipős lány vagyok xDDD (de nem converses :))
szerintem az sem biztos h rajtad nevetnek,nekem is volt már ilyen...de ha nincs semmi "feltűnő"rajtad,akkor nem értem...14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!