Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehetnék laza?

Hogyan lehetnék laza?

Figyelt kérdés
Nagyon irigylem azokat a pasikat vagy csajokat akik mindent lazán tudnak venni. Legalábbis úgy látszik. Nem paráznak kicsiségek miatt stb. ellenben velem. Szeretnék kicsit lazább lenni én is. Hogyan lehetnék? Vagy hogyan tűnhetnék annak? Az öltözékemtől is függ hogy mások lazának látnake? Előre is köszi minden segitséget. 16/l
2011. aug. 4. 10:55
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

Igaz én is szeretnék lazább lenni, tehát én pont nem tudok a legjobb tanácsokkal szolgálni. DE! Egyet jegyezz meg! Ne másoknak tűnj lazának, hanem előbb a saját szemedben légy az! Tudom hogy biztos fontos neked a visszajelzés is. De előbb te hidd el magadról hogy tudsz te laza is lenni.

16/L

2011. aug. 4. 11:02
 2/7 anonim ***** válasza:
ja igen (első vagyok) Igen az öltözködésen is függ hogy érzed magad a bőrödben. Hiszen az ember magát kívülről is elképzeli, hogy hogyan is nézhet ki. Olyan ruhákat válasz amikben jól érzed magad, tetszel magadnak és lazának érzed magad.
2011. aug. 4. 11:06
 3/7 skarma ***** válasza:
Rám azt mondják, laza vagyok, de hidd el, hogy belül ezt nem mindig érzem. Tényleg magadban legyél előbb ,,laza", aztán majd mások is észreveszik.
2011. aug. 4. 11:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Én például focizok és képes vagyok nemtörődömen végig menni a pályán úgy hogy mögöttem mellettem fölöttem elmennek a labdák mert úgy gondolom ha nem érdekelnek a labdák elkerülnek és ez midig így is van abnormális de így van
2011. aug. 4. 11:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Laza csak úgy lehetsz ha szrsz mindenre és mindenkinek a véleményére.
2011. aug. 4. 22:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én egy könyvben olvastam ezt, és szerintem nagyon igaz:

"Gondolj a leglazább fazonra, akit ismersz. Ez nem olyasvalaki lesz, aki a legvadabb, legmenőbb bandákat hallgatja, vagy aki a legújabb edzőcipőben jár. Olyan sem lehet, aki azonnal felveszi a legújabb divatszavakat. Olyasvalaki lesz, aki kétségbevonhatatlanul és teljes egészében önmaga. Egy laza lány megjelenhet rossz frizurával, idétlen cipőben, muris ruhában, és mégis megússza, mert ez az, ami neki tetszik, és nem nagyon izgatja, mit szólnak hozzá mások. Egy laza lány nem fél attól, hogy hülye vicceken nevessen, vagy számítógépzsenikkel lógjon. Egy laza lány boldogan beszél arról, mennyire szereti Shakespeare szonettjeit, régi, fekete-fehér filmeket, sőt, akár a matekot. Szóval, csak kövesd a saját, bolond csillagod, és egy nap arra ébredsz, hogy ennél lazább már nem is lehetnél."

2011. aug. 5. 11:58
 7/7 anonim ***** válasza:

13 év telt el azóta.

Végül laza lettél? :)

27/F

máj. 14. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!