Hogyan lehetnék laza?
Igaz én is szeretnék lazább lenni, tehát én pont nem tudok a legjobb tanácsokkal szolgálni. DE! Egyet jegyezz meg! Ne másoknak tűnj lazának, hanem előbb a saját szemedben légy az! Tudom hogy biztos fontos neked a visszajelzés is. De előbb te hidd el magadról hogy tudsz te laza is lenni.
16/L
Én egy könyvben olvastam ezt, és szerintem nagyon igaz:
"Gondolj a leglazább fazonra, akit ismersz. Ez nem olyasvalaki lesz, aki a legvadabb, legmenőbb bandákat hallgatja, vagy aki a legújabb edzőcipőben jár. Olyan sem lehet, aki azonnal felveszi a legújabb divatszavakat. Olyasvalaki lesz, aki kétségbevonhatatlanul és teljes egészében önmaga. Egy laza lány megjelenhet rossz frizurával, idétlen cipőben, muris ruhában, és mégis megússza, mert ez az, ami neki tetszik, és nem nagyon izgatja, mit szólnak hozzá mások. Egy laza lány nem fél attól, hogy hülye vicceken nevessen, vagy számítógépzsenikkel lógjon. Egy laza lány boldogan beszél arról, mennyire szereti Shakespeare szonettjeit, régi, fekete-fehér filmeket, sőt, akár a matekot. Szóval, csak kövesd a saját, bolond csillagod, és egy nap arra ébredsz, hogy ennél lazább már nem is lehetnél."
13 év telt el azóta.
Végül laza lettél? :)
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!