Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Két éves kislányunk két napja...

Két éves kislányunk két napja lázas, hol csak hőemelkedése van, hol láza. Eddig nem köhögött, de ma elkezdett. Minek lehetnek ezek a tünetei?

Figyelt kérdés
A doki nénivel eddig gyomorgyulladásra gondoltunk mert pár nappal korábban hányt is. Ma mikor elkezdett köhögni még nem hívtam vissza, így várjuk mi lesz az éjszaka. Remélem nem túl komoly probléma áll a háttérben.
2010. márc. 2. 20:06
 1/2 anonim ***** válasza:

14 hós a kisfiam.

szombat este és vasárnap reggel hőemelkedése volt. és száraz köhögése de nem volt vészes. adtam rá neki köptetőt.

ma reggel már felszakadozott a köhögése de annyira elkezdett pillanatok alatt köhögni hogy délután mentünk az orvoshoz. ja és kicsit folyik is már az orra.

továbbra is adom a köptetőt és cedax babyt kaptunk.

estére az összes váladok amit ma felköhögött és lenyelt azt most kihányta szegénykém:( remélem ezek után már jobban lesz mert most megnyugodott és a kimerültségtől ülve elaludt.

remélem ti nem jártok így. ha holnap is köhög akkor vidd orvoshoz szerintem

2010. márc. 2. 20:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi gyors válaszod. Erre gondoltam án is, hogy ha még mindig köhög holnap is, akkor feltétlenül irány az orvosnő.
2010. márc. 2. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!