Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most akkor szép vagyok vagy...

Most akkor szép vagyok vagy sem? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Nagyon sokan mondták h próbálkozzak meg a modellkedéssel mert különleges az arcom de én nem gondolom így sőt idegesíít h minden második ember ezzel szekál.Vannak pillanatok amikor belenézek a tükörbe és aztmondom h hű megkéne próbálni a modellkedést de legtöbbször csunyának tartom magam peedig bőven kapok visszajelzéstt de mégsincs önbizalmam.Múltkor odajött hozzám a strandon egy nagyon jó pasi és én össze vissza hebegtem-habogtam beégtem elötte....mindig ezvan Volt már velem olyan h 13 évesen a strandon egy 30-as gyerekes pasi gratulált h milyen szép vagyok...én meglepődve tapasztalom amikor fütyülnek utánam a pasik mert nemlátom magam szebbnek az átlagnál most télleg szép vagyok csak nemveszem észre?

képet nemfogok mutatni nemakarom h v.melyik osztálytársam kicikizzen h ide irogatok és ezért ne is szekáljatok képpel mert mint mondtam nemszeretem mutogatni magam ezértnemfogok modellkedni sem

2011. júl. 30. 21:48
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Most így szöveg alapján honnan tudjuk, hogy hogy nézel ki ? valami kép vagy valami ?
2011. júl. 30. 21:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Mindenki mást tart szépnek, így nem lehet eldönteni. Ha magadnak nem tetszel, másoknak semfogsz, mert negatív energiát fogsz sugározni feléjük, s nem pozitívat. 15/L
2011. júl. 30. 22:07
 3/10 anonim ***** válasza:
23%
15/L vagyok megint. Én szépnek, különlegesnek tartom magam, amikor pedig pl. az utcán sétálok, engem is sokszor megbámulnak, dudálnak, köszönnek, én ezeket bóknak veszem, és el is hiszem, hogy tetszem az embereknek. Bár néha van, hogy nagyon önbizalomhiányos vagyok, de az utcán úgy vonulok, mint a kifutón. :) 15/L
2011. júl. 30. 22:12
 4/10 A kérdező kommentje:
:)
2011. júl. 30. 22:12
 5/10 anonim ***** válasza:
76%

a szép mindenkinek mást jelent, de ha mégis a többség szépnek találna akkor mi változna? legfeljebb kicsit beképzeltebb lennél, és sosem kellene dolgoznod, mert csak széttennéd a lábad... az is egy lehetőség, de így hogy nem szereted mutogatni magad, gyakorlatilag válaszoltál is a kérdésedre

fölösleges ezen gondolkodnod, valakinek mindig szép leszel, valakinek mindig csúnya...

ha szereted mutogatni magad és neked fontos a pénz, jó dolog a modellkedés, mert gazdag leszel, ha nem szereted és ez így is marad, akkor meg egy olyan munkád lesz, amiben a személyiséged fog kiemelkedni.

2011. júl. 31. 08:01
 6/10 A kérdező kommentje:
kszönöm:)a válaszokat
2011. júl. 31. 10:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
nem... csak szemrehányás. fogyni kéne 5-6 mázsát és a fényképezőgépbe is beleférnél. meg a tanterembe.
2011. júl. 31. 12:50
 8/10 anonim ***** válasza:
xD utolsó.. xD
2011. júl. 31. 16:28
 9/10 anonim ***** válasza:
402 ritka nagy g#ci vagy ahogy a válaszaidat néztem : D de ment a zöld kéz ez nagy volt xD
2011. júl. 31. 19:14
 10/10 anonim ***** válasza:
nem nemvagy szép,sőt ocsmány vagy csak önbizalom hiánhyod van és azért teszel fel ijen kérdést tudjuk hogy bányarém vagy dagadék g3ci :P
2011. aug. 1. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!