Most akkor szép vagyok vagy sem? (bőv. Lent)
Nagyon sokan mondták h próbálkozzak meg a modellkedéssel mert különleges az arcom de én nem gondolom így sőt idegesíít h minden második ember ezzel szekál.Vannak pillanatok amikor belenézek a tükörbe és aztmondom h hű megkéne próbálni a modellkedést de legtöbbször csunyának tartom magam peedig bőven kapok visszajelzéstt de mégsincs önbizalmam.Múltkor odajött hozzám a strandon egy nagyon jó pasi és én össze vissza hebegtem-habogtam beégtem elötte....mindig ezvan Volt már velem olyan h 13 évesen a strandon egy 30-as gyerekes pasi gratulált h milyen szép vagyok...én meglepődve tapasztalom amikor fütyülnek utánam a pasik mert nemlátom magam szebbnek az átlagnál most télleg szép vagyok csak nemveszem észre?
képet nemfogok mutatni nemakarom h v.melyik osztálytársam kicikizzen h ide irogatok és ezért ne is szekáljatok képpel mert mint mondtam nemszeretem mutogatni magam ezértnemfogok modellkedni sem
a szép mindenkinek mást jelent, de ha mégis a többség szépnek találna akkor mi változna? legfeljebb kicsit beképzeltebb lennél, és sosem kellene dolgoznod, mert csak széttennéd a lábad... az is egy lehetőség, de így hogy nem szereted mutogatni magad, gyakorlatilag válaszoltál is a kérdésedre
fölösleges ezen gondolkodnod, valakinek mindig szép leszel, valakinek mindig csúnya...
ha szereted mutogatni magad és neked fontos a pénz, jó dolog a modellkedés, mert gazdag leszel, ha nem szereted és ez így is marad, akkor meg egy olyan munkád lesz, amiben a személyiséged fog kiemelkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!