Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most akkor nagyon önző vagyok?

Most akkor nagyon önző vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A legjobb barátnőm modell és nagyon szép lány. Viszont ha ő ott van valahol akkor persze minden fiú vele van elfoglalva. (Na meg persze a nyalizós lányok)Az a legrosszabb amikor látom,hogy az a fiú aki nekem tetszik, neki udvarul. Nagyon szeretem (még jóhogy legjobnőm), de néha ilyenkor azt kívánom "csak most ne lenne itt" ezért persze nagyon rosszul érzem magam mert ő soha nem bántott meg engem :/ Csak legalább egyszer olyan jó lenne ha rám is figyelnének. Én nem szeretnék ilyen lenni, nagyon önző vagyok?Mit tegyek,hogy ne legyek ilyen?

15/L

2011. szept. 5. 19:25
 1/2 anonim ***** válasza:
ez természetes, néha nélküle menj társaságba
2011. szept. 5. 19:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Néha én is látom lányok csoportját ahol van aki sokkal szebb mint a többi... És ilyenkor sokszor látni a "kevésbé szép" lányokat, hogy méregetik a náluk szebbet. Látszik rajtuk hogy irigyek, bár leplezni akarják meg mosolyognak rá stb....

Na ilyenkor ezekhez az irigy lányokhoz nincs kedvem odamenni. Nem azért mert nem annyira szépek, hanem mert irigyek.

Nem az a vonzó ha egy lány gyönyörű, hanem az ha gyönyörűnek érzi magát. Sőt méginkább egyszerűen az, ha csak jól érzi magát....

A legtöbb férfi(a kérdező korának megfelelően:fiúk) mondjuk ezzel la véleményemmel bizonyosan nem ért egyet... De ilyen a világ.

Azt ajánlom kérdező, hogy ne legyél már "rászorult". Ez nem vonzó :) Mi az hogy "aki nekem tetszik az is neki udvarol"?? Kb ugyanannyi fiú van mint lány. Én akármerre megyek lányok vannak akik tetszenek nekem. Nehogymá' neked pont az kelljen aki a barátnődnek udvarol?! :)

21/F

2011. szept. 6. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!