Ez normális? Vagy beteges?
Nincs sok barátom és akik voltak azokban is csalódtam. Van egy 4 éves kutyám és nagyon szeretem. Mindig keresem a kutyás idézeteket, filmeket, könyveket meg bármit ami kutyás. Ha nagy leszek kutyákkal akarok foglalkozni és tartani is fogok egy párat (amennyit az anyagi helyzetem fog engedni). Már a kutyákat sokkal jobban tisztelem mint az embereket. Mindig próbálom az ő társaságukat keresni, ha valahol vagyunk akkor is mindig azt keresem, hogy hol egy kutya. Sokszor nem is megyek ki amikor hívnak (a barátaim...) mert úgy gondolom, hogy inkább a kutyámmal vagyok. Beszélni is szoktam hozzá, szerintem érti. Szoktam ölelgetni, puszilgatni. Amikor kisebb voltam és fogalmazást kellett írni akkor is mindig róla, vagy egy kitalált kutyáról írtam. Volt nekem régebben egy kutyám (egy kis gyagyás :D) de állandóan szökött, végül eltűnt. Nagyon sok képem van a mostaniról. Mindig nézem az Animal Planeten azt az állatrendőrséges izét és sokszor majdnem elsírom magam, hogy valaki hogy tud úgy bánni egy állattal. A saját kezemmel nyírnám ki komolyan.
Ez már beteges, hogy ennyire kutyás vagyok már kiskorom óta?
14L
Nagyon aranyos :)
Mindjárt megpróbálok én is felrakni csak kicsit lassú a net
Én pl. a macskákat utálom, szerintem csak hízelegnek,
akkor jönnek, ha kell valami..
Na, ez a kutyafajta a kedvencem, olyan bölcsnek és okosnak
látszik! :)
nem érdekes ki minek mondja ha így jól érzed magad
persze egy kutyában is lehet csalódni ha vannak elvárásaink iránta
viszont előre szólok hogy emberi kapcsolatok nélkül nagyon nehéz karriert építeni, talán a kutyás emberekkel jobban megértenéd magad
21:54
ez nem igaz, egy állat olyan jellemű, amilyenné nevelik, másrészt te vagy a gazdi, neki érdeke hogy alázatos legyen. a hűség sem igaz, mert ahol rosszul bánnak a kutyával, onnan elszökik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!