Mit változtatnátok magatokon (ban)?
külsöleg,igazítanék a fogamon,és egy kicsivel több izmot.
belsőleg kevésbé lehetnék trehány,és öntelt,és jó lenne ha képes lennék mások segítségét elfogadni.
külső: kisebb orr
belső: több önbizalom és nyitottság.
Mindent. alakot (vékony vagyok, szeretnék átlagos lenni), szemszínt (fosszínűből méregzöldre), hajat (száraz, rövidebből hosszú, egyenes, egészségeset), arcot (babából karaktereset), és még igen sok dolgot.
A belsőmön is mindent megváltoztatnék.
Szeretnék szép arcbőrt. Több önbizalmat és megnyerő személyiséget is szeretnék. +ha szeretne is valaki egyáltalán.
És a kérdező mit változtatna magán?:)
hú én teljesen átváltoztatnám magam :D:D
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...aztán rájönnék,hogy nagy hülyeséget csináltam,mert teljesen más ember lettem és a barátaim megutálnának az új személyiségem végett :(
szabályos, fehér fogsor, tökéletes arcbőr, hosszú, egészséges, egyenes, vörös haj, smaragdzöld szem, nagyobb ajkak, izmos testalkat (kockahas, kerek fenék, izmos combok és karok), -10 cm magasság, nagy mell, hosszabb, dúsabb, feketébb szempilla.
Belsőleg: nem lennék hirtelen haragú, sokkal kevésbé lennék félénk, visszahúzódó, olyan agy, amivel már órán is meg tudom jegyezni a dolgokat 5-ösre, kitartás, kevésbé lennék lusta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!