Mit változtatnátok magatokon (ban)?
Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 21:13
11/28 anonim válasza:
Kitartóbb, egészségesebb és nyitottabb.
12/28 anonim válasza:
szeretnék vékonyabb lenni, külsőre ennyi!
belsőre pedig, nagyobb akaraterőt szeretnék.
13/28 anonim válasza:
Szeretnék egy másik testet, és tehetséget vmiben.
15/28 anonim válasza:
Külsőre minden rendben van, csak hát a belsőn javítanék :(... Kitartóbb, bátrabb, saját karaktert, és nem elveszni menő emberek mellett... :P Ja, meg egézséges szemeket :(....
16/28 anonim válasza:
vegyük sorra .. ohh ..hát az orromat majd megműtetem ..most fogytam le .. a hajamat nem tudom sürgetni a növésben ..ruhát ..ez az .. majd szólok apának =)
belül jó kérdés ..az új alakommal új tulajdonságokat is kaptam nagyon érdekes ! de még szeretnék határozottabb lenni .. és hidegebb.. ohh a legjobb pl arra hogy miylen karok lenni ha összekevered gabrielle solist(születet f.) eysannal (ezel).. ne ilyen =)
18/28 anonim válasza:
azt hogy ne legyek feszült, önmagam tudjak lenni bármikor.talán ennyi.
19/28 anonim válasza:
Volt már ilyen kérdés,de ez már 2 éve fennáll.
Nincs valami sok válasz rá.
20/28 anonim válasza:
A testalkatom, illetve nem ártana, ha türelmesebb lennék. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!