Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért tőrténik ez velem?

Miért tőrténik ez velem?

Figyelt kérdés

Anyukám szerinte véletlen szűlettem. A testvéreim meg a tervben voltak. És én szivok egyfolyátba.

Első osztályba majdnem kinyirtak,másodikba egy szihopata volt az osztályba. És amikor nyolcadikos lettem már anyira pánik rohamom lett ,hogy nem tudok megmozdulni egy ismeretlen kőzzőségben. Amikor egyedűl vagyok és senkit nem ismerek akkor elindul bennem egy olyan érzés ammi megbénit engem. Vajon miért pont velem tőrténik ez a sz*rság?(A helyesírás miatt elnézzést kérek.)Egyébként 15 éves vagyok. Nyár végén Kőzépiskolába megyek.

Ez a dolog az élettemel azt jelenti ,hogy végűl valamikor egyedűl maradok a világban ás egy csajnak se kellek majd?

Komolyan kérezzem,miért élek?

2011. júl. 30. 16:29
 1/7 anonim válasza:
Ez egy elég súlyos probléma.. valószínűleg az váltotta ki belőled ezt az érzést, hogy a szüleid így viselkednek veled, semmi önbizalmad sincs, ezért félsz ismeretlenek között.. azt hiszed bántani akarnak és kiröhögnek.. ez nagyon nem jó :S szerintem el kéne menned pszihologushoz.. nem szégyen.. én is járok..ha nem akarsz ilyen maradni, fogadd meg a tanácsom !
2011. júl. 30. 16:42
 2/7 A kérdező kommentje:

A szűleimel semmi bajom sincs. Csak a helyzettel.

Szoval tényleg véletlen szűlettem. Engem ez zavar. Olyan ez mintha csak élnék ,de az életben istenek semmi dolga se lenne velem. Élek 80-90 évig és meghalok. De nagyon nincs cél az életben. Kétszer probáltam már őngyilkos lenni. Leugrani a hetedikről. Egyszer azért ,mert visszautasitott az egyetlen igaz szerelmem (akit én szeretem) harmadiktol-nyolcadikig. És miuttán visszautasitot és nem tudtam megtenni az őngyilkoságott ezért szenvedtem másfél évet. A bátyám azt mondja ,hogy kémikusként megálnám a helyem a világban. Igazábol én más akkarok lenni. Nem ilyen testbe akarok élni. És nem itt. Hanem ott ahol végre jobb lehetek nem ilyen "senki".

Valami kűlőnleges akarok lenni.

2011. júl. 30. 17:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha hiszel Istenben, akkor a véletlen fogalmát ki is törölheted a szótáradból. Olyan nincs, hogy véletlenül születtél. Lehet, hogy a szüleid nem akartak, de Isten igen. Máskülönben nem lennél itt. Akik úgy határoznak, hogy gyereket akarnak, az ő általuk akart gyermek sem születhet meg, ha Isten nem engedi. Tehát valami okból születtél te is, ide a Földre. Feladatod van, itt és most. Az öngyilkossággal csak eldobnád magadtól a rád ruházott feladatot, azaz értelmetlenné tennéd a megszületésed.

Olyan ez, mintha Jézus egyszercsak ledobta volna magáról a keresztet és felszállt volna a mennybe. Megtehette volna. (és a gonosz meg is kísértette) De ehelyett elvállalta a terhet, értünk emberekért, hogy megváltson minket a bűneinktől.

Nekünk hasonlóképpen kell cselekednünk. Mindenki más terhet/keresztet kapott, és csak első pillantásra tűnhet úgy, hogy egyik-másiknak könnyebb vagy nehezebb. De igazából az lényegtelen is, a lényeg az h te mit kaptál.

Ha valami kiemelkedőt akarsz alkotni, ahhoz nem kell más testbe és más időbe születned. Most vagy itt, most élsz, most kell cselekedned.

Ha jobb, kiemelkedőbb akarsz lenni mint amilyen most vagy, azaz fejlődni akarsz, az csak választás/döntés kérdése. Az elhatározást pedig tetteknek kell követnie. Nem fog a sültgalamb a szádba repülni. Ahogy senkinek sem repül.

Meg kell találnod azt a dolgot amiben jó vagy, ami könnyen megy, és azt fejlesztened.

Ha még csak középiskolába mész, még előtted az egész élet. Bőven van időd eldönteni mit akarsz kezdeni vele, milyen hivatást akarsz választani...

Figyelj oda a tanulásra, ne hanyagold. Minél többet tudsz, annál több lesz a lehetőséged.

Bármit is fogsz csinálni, nem leszel senki. Ha viszont csak ülsz és nem teszel semmit, akkor senkivé leszel.

Rajtad áll, hogy mit választasz.

2011. júl. 30. 17:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem, hogy a pszichológus nagyon is jó ötlet. Segíthet megismerni magad, és elindítani az úton.
2011. júl. 30. 17:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia :D

15/L vagyok és eléggé elérzékenyülten olvastam végig ezt az egészet, meg amit még kommentben írtál kiegészítésként.

Szerintem nem szabadna hagynod, hogy idáig fajuljanak a dolgok.. és nem is az interneten kellene tanácsot kérned. Nincsenek barátaid? Najó ez hülye kérdés.. biztosan vannak :/ Egyébként énis kicsit félek egy ismeretlen közösségben, de azért annyira nem hogy pánikrohamom legyen.

Szerintem keresned kellene magadnak egy barátnőt (:D ! ) .. a szerelem sokmindenre megoldás és önbizalmat is ad. De semmiképpen se gondolj baromságokra és ami még ennél is fontosabb nehogy megpróbálj öngyilkos lenni. Krva fiatal vagy még és előtted az egész élet..:)

Tudom, hogy furcsán hangozhat ilyesmi egy veled egyidős lánytól, dehát na szóval na :D Ne keseredj el, mindenre van megoldás :)

2011. júl. 30. 20:51
 6/7 anonim válasza:
hallod én azt tanácsolom elkezdődik az iskola vagy még nyáriszünet alatt valakivel aki piszkál verekedj össze vagy amikor elkezdődik az iskola beszélgesél mindenkivel és szard le mit gondolnak
2011. júl. 31. 14:09
 7/7 A kérdező kommentje:

Verekedni nem fogok. Mert egész életemben untam az őnző szar embereket akik azt gondolják ,hogy milyen kemények.

És keresek egy barátnőt?Komolyan?Mert már volt olyan ,hogy valaki csak sza*rá alázott engemet. Azt mondta szeret és csak egy idiota ri*anc volt.

De még előtte volt egy olyan lány akit mindenél jobban szeretem. Ő csak barátságbol szeretett engem. És egyszer megis mondta ,hogy nem olyanok az érzései ,hogy szerelmes lenne belém. És utánna 1 és fél évig éreztem ,hogy semmit se érek az életben.

2011. aug. 5. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!