Mit választanátok? A hírnevet, viszont ez korai halállal járna, vagy a boldog életet egy nagyszerű férjjel/feleséggel, viszont a neveteket örökre elfelejtik.
Figyelt kérdés
Az előbb néztem meg a Tróját és ez ihlette a kérdést.2009. ápr. 6. 23:09
11/25 anonim válasza:
Boldog és hosszú élet egészségben, harmóniában, szerető feleséggel, családdal. Nem számít a hírnév.
12/25 anonim válasza:
lesz.arom a hírnevet.. nekem boldog élet kell, egy nagyszerű férjjel..
13/25 anonim válasza:
nem akarok híres lenni, nem bírnának az emberek.. jó a boldogság.
14/25 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy az utóbbi... (boldog élet, egy nagyszerű lánnyal ohh... de jó volna...:O) -.-'
15/25 anonim válasza:
egyértelműen a másodikat, kell a fenének hírnév :)
16/25 anonim válasza:
Általában nem szoktam választani.Ha kell valami megszerzem őket.
18/25 anonim válasza:
Boldog elet!Mit er a hirnev ha kozben nem erzed jol magad?csomo hiressegrol amugy is egyfolytaban pletykalnak.Szal nekem ez teljesen egyertelmu kerdes:boldogsag szereto egeszseges csalad+igaz baratok:)
20/25 anonim válasza:
Felejtsenek el, még akkor is, ha nem voltam annyira boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!