Ha az életben melyiket választanátok?
Érdekes kérdés.Nincs benne semmi konkrétum nem rólam
szól.
Tehát ha az első lehetőség az az ,h az életben elérnéd azt a munkát amit már régóta szeretnél csinálni.Szóval mondjuk tanulsz sokat ,egyetem mindenmijó' és megvalósítod az álmodat.Munkában (mitomén) pl: állatorvos,pénzügyigazgató,politikus,ügyvéd stb.
Akkor az első lehetőség magában foglalja a :
-álomunka
-család( ez sem biztos)
-egyetem
A második lehetőség meg inkább az "életre" közelítene jobban.Az ,h élmények barátaiddal.Kalandok amit más ember nem tapasztalt.Meg ilyesfélék...
-Barát
-Kalandok
-Poénok,nevetés
-Zene ,bulizás,metál örökké!
-(és úgy munkában meg középszerű pl: tűzoltó,fodrász,etc..)
Nem írtam sokat erről.Érdekelne mégis mert az embernek 1 élete van.És ha vissza gondoltok 70 évesen mijót tettetek az életben akkor mire gondolnátok vissza legszívesebben?
Erre hogy orvosként megmentettem legalább 20 ember életét.Vagy ügyvédként nyertem 40 ügyet.Vagy megoldottam a válságot az országban....igen és jön a kérdés.Mivan az életeddel?Vannak e barátaid vagy jó élményeid?
A másik az h tele vagyok élménnyel de mégsem lettél az aki gyerekkorod óta szerettél volna válni.
Jó jó lehet(ne) minda2ő is akár de úgy rengeteget tanulni egy nagyobb célért elég necces'.Meg úgy talán elhanyagolod a barátaidat is.Mind1 nem ez a lényeg hanem ha 60-70 évesek lesztek mire gondolnátok vissza szívesebben?Rövidebben mi legyen a nevetek elé írva ,,DR" vagy ,,Dj"?
Az álmom megvalósítására törekszek, de nem ilyen magasröptű pénzes cuccost kell elképzelni. Haverok, metal is van mellette :P és marad is.
Nem tetszik a kérdés, mert olyan vagy-vagy szagú. Sztereotip. A munkába sikeres embernek nincsenek barátai, a nagy társasági ember meg a szar munkáját vezeti le ott? Nem feltétlenül így van, van,akinek mindene van, másnak meg semmije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!