Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha az életben melyiket választ...

Ha az életben melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Érdekes kérdés.Nincs benne semmi konkrétum nem rólam

szól.

Tehát ha az első lehetőség az az ,h az életben elérnéd azt a munkát amit már régóta szeretnél csinálni.Szóval mondjuk tanulsz sokat ,egyetem mindenmijó' és megvalósítod az álmodat.Munkában (mitomén) pl: állatorvos,pénzügyigazgató,politikus,ügyvéd stb.

Akkor az első lehetőség magában foglalja a :

-álomunka

-család( ez sem biztos)

-egyetem

A második lehetőség meg inkább az "életre" közelítene jobban.Az ,h élmények barátaiddal.Kalandok amit más ember nem tapasztalt.Meg ilyesfélék...

-Barát

-Kalandok

-Poénok,nevetés

-Zene ,bulizás,metál örökké!

-(és úgy munkában meg középszerű pl: tűzoltó,fodrász,etc..)

Nem írtam sokat erről.Érdekelne mégis mert az embernek 1 élete van.És ha vissza gondoltok 70 évesen mijót tettetek az életben akkor mire gondolnátok vissza legszívesebben?

Erre hogy orvosként megmentettem legalább 20 ember életét.Vagy ügyvédként nyertem 40 ügyet.Vagy megoldottam a válságot az országban....igen és jön a kérdés.Mivan az életeddel?Vannak e barátaid vagy jó élményeid?

A másik az h tele vagyok élménnyel de mégsem lettél az aki gyerekkorod óta szerettél volna válni.

Jó jó lehet(ne) minda2ő is akár de úgy rengeteget tanulni egy nagyobb célért elég necces'.Meg úgy talán elhanyagolod a barátaidat is.Mind1 nem ez a lényeg hanem ha 60-70 évesek lesztek mire gondolnátok vissza szívesebben?Rövidebben mi legyen a nevetek elé írva ,,DR" vagy ,,Dj"?

2010. júl. 28. 23:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
dr. A barátságokban többször nagyot csalódtam, úgyhogy nem érzem úgy, hogy bármit is vesztenék.
2010. júl. 28. 23:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy én vagyok csak ilyen szerencsés, de nekem ugyanúgy megvannak a bulizások, barátok, kalandok, élmények, mint ahogy megvan az is, hogy a céljaimat elérjem. Tanulok, hogy később azt csinálhassam munka terén amit szeretek. Szerintem simán összeegyeztethető ez a két dolog. 70évesen pedig nem fogok a múlton keseregni ha esetleg sok minden nem úgy sikerült ahogy terveztem, hiszen úgysem lehet már megváltoztatni.
2010. júl. 28. 23:14
 3/12 haggyámán ***** válasza:
Második. Egyszerűbb buliban ismerkedni, ugyanakkor ha szeretem azt a munkát amit csinálnék közben (teszem azt fodrászkodni), akkor mindegy lenne milyen munkával szerzem, mert szeretem azt a munkát.
2010. júl. 29. 10:11
 4/12 anonim ***** válasza:
1. kifejezetten munkamániás típus lennék:D
2010. júl. 30. 13:26
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem a második a fontos. Nem akarok nagy jövőt magamnak, csak nyugodt családi környezetet, és otthon ellátni, amit tudok, meg nevelni a későbbi gyermekemet. A kibontakozást most is meghagyom a páromra, a jövőben is így szeretnénk tenni.
2010. aug. 1. 15:20
 6/12 A kérdező kommentje:
értem..hát köszi a válaszokat:)
2010. aug. 1. 19:41
 7/12 anonim ***** válasza:
1. arrogáns főnök lennék
2010. aug. 3. 02:22
 8/12 anonim ***** válasza:

Az álmom megvalósítására törekszek, de nem ilyen magasröptű pénzes cuccost kell elképzelni. Haverok, metal is van mellette :P és marad is.

Nem tetszik a kérdés, mert olyan vagy-vagy szagú. Sztereotip. A munkába sikeres embernek nincsenek barátai, a nagy társasági ember meg a szar munkáját vezeti le ott? Nem feltétlenül így van, van,akinek mindene van, másnak meg semmije.

2010. aug. 3. 03:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Első! Mert ha csak két variáció van akkor ha a második okés abból nem lehet első( pl fodrászból sosem lesz bíró) de ha az elsőt eléri az ember attól még buli, élmények utána is lehetnek érhetik meglepetések.
2010. aug. 3. 12:04
 10/12 anonim ***** válasza:
inkább DJ :D
2010. aug. 3. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!