Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Unalmas az életem, igaz?

Unalmas az életem, igaz?

Figyelt kérdés

Tudom, sok tini tesz fel mostanában olyan kérdéseket, hogy mit csináljak, unatkozom...ezt most ne annak vegyétek. Sajnos minden szünetben ez van velem, hogy eltelik 1 hónap, és már az agyamra megy...eleinte nem voltam otthon, 1 hétig nyaraltam és 1 hétig táborban voltam. Egészen míg haza nem értem, nagyon mozgalmasnak hittem a nyaramat, és nem gondoltam volna hogy megint ez lesz. 2 hete már csak otthon vagyok, és fogalmam sincs, ez így jó-e. A barátaim nincsenek otthon, de ha hazaérnek, akkor sem tudunk majd sokszor találkozni mert más helyeken lakunk. Egy barátnőm lakik ott ahol én, vele szoktam találkozni de folyton nem lóghatunk egymás nyakán. Ráadásul most 2 hete csak esik az eső, és ezért sem lehet menni sehova. Plusz faluban lakunk, így még lehetőség sincs arra, hogy pl. este beüljünk valahova. Városba ha elmegyünk onnan meg este nehéz hazajutni, szóval csak délutánra jó, de most esőben oda sincs kedvünk menni. Barátom nincs, az másik kérdés hogy minden ismerősöm jövöget össze ezzel-azzal, én meg még mindig semmi - talán ha lenne párom, néha áldozna rám egy kis időt és nem ülnék állandóan otthon.

Mit gondoltok, ez milyen élet? Annyiszor érzem rosszul magam a bőrömben ezért...hogy egyszerűen nem tudok mit csinálni. Ezért is laknék szívesen városban, ott annyi lehetőség van...ne gondoljátok hogy ez csak hiszti, komolyan rosszul érzem magam miatta :(

17/L

2011. júl. 29. 11:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát megpróbálhatnál elmenni valamerre szórakozni(legalább 1x-2x a nyáron)és csak találsz új barátokat.(énsem vagyok az a disco-s gyerek)ezért inkább csak házibulikba járok(ritkán).Szóval próbálj meg új barátokat szerezni,jobb tanács nem jut az eszembe.Amúgy szerintem nem rosz az életed,valakinek nincs egy barátja sem.

17/F

2011. júl. 29. 13:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Én már azért nem élvezem az életemet, mert lassan elhiszem, csak az a jó élet, és csak az a tartalmas, ami tele van táborokkal, bulival, nyaralással, stb.

Aztán mikor megpróbálom megérteni ezt az álláspontot, sose sikerül.

Nekem a hajszolt élet van tele táborokkal (egy nekem elég, sőt, néha még az is sok), nyaralással, bulival.

A tartalmas, kellemes és PIHENTETŐ nyár azzal van tele, hogy segítek itthon, tanulgatok főzni, varrni. Elmegyek úszni, kocogni esetleg bringázni. Elmegyek egy parkba (nálad falun még azt se kell :) ) és ott leülök olvasni vagy csak szimplán vegetálok. Sudokuzom. Neten sorozatot nézek, fórumokat olvasok, játszok, zenét hallgatok.

Különtanárhoz is járok, és tanulok itthon is, pl. nyelvvizsgára. Ennyi tanulás még nem megerőltető.

És örülök, hogy végre van ezekre idő, mert suli alatt nem volt.

Nem szeretsz se varrni, se főzni, se futni, se sorozatot nézni, se filmet nézni, se olvasni? Úgy igazán valamit?

Ha csak 1-2 dolgot szeretsz igazán fentiek közül ill. egyéb dolgok közül, akkor már nem fogod unalmasnak és üresnek érezni a nyarat.

18/L

2011. júl. 29. 14:09
 13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó´, látom hogy te megértesz :) Valami ilyesmi van velem is...mint írtam már előbb, elvagyok én otthon...filmet nézek, olvasok, takarítok, sütök/főzök...szóval nem unatkozom úgy, hogy ne tudjak mit csinálni. Csak ez zavar, amit az elején leírtál, hogy mások mindig valahol vannak, nyaralnak, buliznak, mászkálnak ide-oda, én meg leginkább csak otthon vagyok. Lehet, csak az a baj, hogy nem tudok úgy tekinteni a dolgokra mint te, hogy ez is egy jó nyár. Én mindig azt látom, hogy semmi sem történt velem, míg másoknál zajlik az élet. De köszönöm a választ, meg a többit is, amik hasznosak :)
2011. júl. 29. 15:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de én ott tartok, hogy viszek az uszodába egy kis füzetet, hogy leírjam, mennyi minden történik velem/többi ott levő emberrel, ami érdekes/vicces/kiábrándító.

Igenis, az ilyen apróságok is sokat számítanak, pörgetik a dolgokat.

Kocogáskor ugyanez. Érzéseim, emberek, akik szembejönnek, stb.

Még a kis dolgok is színesebbé teszik.

A már régebben író 18/L

Az előző hangnememért bocsi, azt hittem, az a tipikus emberke vagy, mint a legtöbb ide író tini. Belőlük kicsit elegem van.

2011. júl. 29. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!